Categories
ANP penitenciar

Urmează angajări în penitenciare, domeniile: economic și medical

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) are în vedere ca în perioada imediat următoare să scoată la concurs posturile din domeniile economic și medical.

Posturile de ofițer și agent, scoase la concurs

La nivelul fiecărei unități penitenciare, s-a efectuat o analiză a posturilor vacante din cele două domenii de activitate (economic și medical) și a fost transmisă Direcției Management Resurse Umane (DMRU). Posturile din fiecare unitate penitenciară vor fi încadrate în proporție de maxim 80%.

15 replies on “Urmează angajări în penitenciare, domeniile: economic și medical”

Cum putem afla in ce unitati mai este nevoie de personal medical? Trebuie sa ne pregatim din timp deoarece este enorm de multa materie… in Timis este nevoie de asistenti medicali generalisti?

Si cat dureaza procedura?
Cam in cat timp aflam daca exista locuri pentru asistenti medicali in judetul dorit? Multumesc!

Vă rog să-mi spuneți dacă am fost declarat inapt la testul psihologic pentru ofițer economist, pot sa particip la testarea psihologica pentru un post de agent sau trebuie să aștept 6 luni? Vă mulțumesc!

Puteți, având in vedere ca specificul funcției este diferit.

E posibil ca pana la evaluarea psihologică pentru următoarele posturi care vor fi scoase la concurs sa se rezolve și problema valabilității testului psihologic.

FSANP a solicitat eliminarea valabilității de 6 luni.

Domnule presedinte,
Ajutati-ne daca nu cu eliminarea avizelor de 6 luni, macar cu scurtarea perioadei de valabilitate, este absurd jumatate de an, nu mai zic ca stim cu totii ce bataie de joc a fost la sesiunea unica.
Cand se estimeaza a fi schimbat ceva in acest sens de noul DG?

Asta am sa fac. Dacă nu găsim înțelegere, mergem in instanta.

Nu exista temei legal pentru valabilitatea de 6 luni a testului psihologic. Este prevazut in mod abuziv.

Cand se estimeaza a fi schimbate aceste aspecte de noul DG?
Sau cand urmeaza intalnirea concreta pt discutarea problemelor avizelor psihologice si a termenului de 6 luni?

Dacă am participat la examenul anterior pentru postul de asistent medical, am parcurs toate etapele insa la examenul scris am căzut. Dosarul de concurs cu vizitele medicale si celelalte acte din dosar mai sunt valabile? Sau daca vreau sa particip din nou trebuie sa reiau toată procedura?

Comments are closed.