Categories
ANP FSANP justitie penitenciar

Echipamentul polițiștilor de penitenciare

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) consideră că, în sistemul penitenciar, este necesară achiziția de uniformă de serviciu și de oraș pentru toți polițiștii de penitenciare.

Implicarea Ministerului Justiției în problema echipamentului

În consecință, am solicitat Ministerului Justiției și Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) să întreprindă demersurile în vederea finalizării achiziției uniformei și echipamentului specific, astfel încât acesta să confere prestanță angajaților și, totodată, să întrunească nevoile și exigențele funcției de polițist de penitenciare.

Rezultatul…

Stadiul încheierii acordului cadru (4 ani) privind echipamentul de serviciu și oraș s-a finalizat. Intr-o săptămâna Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) va trimite în unitățile subordonate dispoziții pentru a incheia contractile subsecvente.

In maxim două luni vor aparea primele echipamente în unități. Prioritar la echipare va fi sectorul operativ. Promoția 2021 va fi echipată și ea la rândul ei.

Demersul echipării întregului personal se va încheia în aproximativ doi ani. Se are în vedere echiparea la cerere, ci nu va fi o echipare completă, în sensul că nu vor exista impuneri în rândul personalului în furnizarea articolelor de echipament.

11 replies on “Echipamentul polițiștilor de penitenciare”

Dar legat de mărirea normei de echipare, nimic? MAI, MAPN au peste 3000 de lei, noi ca saracii, ne imbracam de la SH! Toate bune!

Domnule Dorobanți, nu insistat cu echipamentul…..ptr ca in cazul echiparii nu mai primim banii lunar😁😁😁😁…..si astfel o sa fiti criticat.

Și dacă o sa fiu criticat ce o sa se întâmple? O sa fii criticat de băieții și fetele cu arici in buzunare.

E mai bine sa ne luam noi de pe toate site-urile echipament de toate culorile și in toate felurile, nu?!

Cred ca am uitat ca suntem polițiști de penitenciare și avem niște principii?

Nu mai avem nevoie de prestanța? Sau ne place sa ne “umflăm” in spatele blocului la “băieți” ca suntem polițiști?!

Bine argumentat,toată lumea este nevoită să comande după toate site-urile toate ursăriile de haine.
Sa vină un echipament standard,bine lucrar,frumos,sa impună respect in fată ppl!

Sincer , ar trebui impusă o uniformă completă…si așa se tot ajustează după cum vor toți…sau poarta un tricou polo albastru….că merge și așa…sau tricou negru. Deci hai sa dam un rand de uniforma ptr tot opetativul

Lucrătorii de penitenciare arată că o armată învinsă, aflată în retragere dezorganizată, și care și-a mai completat echiparea furând haine și adidași de pe sârmele de uscat țoalele. Mai în glumă, mai în serios, este necesar ca lucrătorii să beneficieze de o ținută modernă, practică și frumoasă. Cam astea cred eu că sunt cele trei repere de la care trebuie să se plece cu proiectarea ținutei. Ah, era să uit: contractul de achiziție să fie corect.

Comments are closed.