Categories
ANP FSANP justitie penitenciar sindicat

Aplicarea Deciziei nr. 51/2019 a ÎCCJ

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a supus atenției Ministerului Justiției (MJ) problema aplicării Deciziei nr. 51/2019 a ÎCCJ referitoare la uniformizarea la nivelul maxim al funcției a salarizării polițiștilor de penitenciare.

Discuții tehnice fără deznodământ

Au fost identificate mai multe zone de actine. Coeficientul de ierarhizare – dacă este posibilă numirea pe maximul coeficientului. Se ia în calcul acordarea unei sume compensatorii pentru toti polițiștii de penitenciare.

Concluzia: Este necesar să se stabilească dacă toate funcțiile sunt prevăzute cu același coeficient. Au fost identificate 5 situații fiind transmise către minister pentru transformare. Demersurile privind analiza au fost finalizate. Urmează analiza coeficienților. În 2, 3 săptămâni ministerul trebuie sa aprobe transformarea.

11 replies on “Aplicarea Deciziei nr. 51/2019 a ÎCCJ”

Bună ziua! Exista riscul ca funcțiile să devină unice? Agent operativ toată lumea?

Poate nu stiati:

55 ani pentru toți polițiștii și militarii, proiectele de lege USR și PNL au fost depuse azi 27.05.2021 la comisiile ordine și siguranța publica din cele doua camere ale parlamentului și sunt programate pentru dezbateri la începutul sesiunii parlamentare din luna Septembrie, ambele conțin relativ aceleași modificări ale condițiilor de pensionare pt personalul militar și polițiști, cea mai importantă modificare: vârsta minima pentru deschiderea dreptului la pensie 55 ani indiferent de vechimea in sistem și grupele de munca in care aceștia și-au desfășurat activitatea și abrogarea pensionarii anticipate parțiala!

D-nule Dorobanțu aveți idee despre vreun proiect de lege USR + PNL depus ieri la Comisia de apărare și ordine publică privind majorarea vârste de pensionare la 55 de ani?

D-nule Dorobanțu aveți idee despre vreun proiect de lege USR + PNL depus ieri la Comisia de apărare și ordine publică privind majorarea vârstei de pensionare la 55 de ani?

Buna seara! Aveti vreo idee cand se va publica metodologia de admitere la SNPAP? Se va schimba traseul in traseu aplicativ?

E adevărat că au fost depuse la comisiile de specialitate proiecte de modificare a legii pensiilor? Sau e altă barba?

Comments are closed.