Categories
ANP penitenciar stiri

Interviu acordat de directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) ziarului Gândul

Acum câteva zile, Dan HALCHIN, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a acordat un interviu ziarului ”Gândul”.

Dan HALCHIN și ”Gândul” din penitenciare

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) vorbește despre avansarea sa în carieră, problemele din penitenciare, recidivă, munca deținuților, brățări electronice etc.

Interviul integral îl găsiți AICI!

18 replies on “Interviu acordat de directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) ziarului Gândul”

Si vulpea a zis ca strugurii sunt acrii- Esop. De ce nu vreti sa admiteti ca omul este pregatit si a fost mai bun ca ceilalti? De ce ar fi trebuit sa ia functia alexeev sau Burcu, doar pt faptul ca sunt absolventi de academie? E in sistem, de fapt in mintea bolnava a unora, fixata ideea ca functiile de conducere trebuie ocupate musai de abs de acad. Nimic mai fals! Sunt nenumarati oameni cu pregatire si mai capabili dintre cei cu alte scoli. Asa ca voua, celor cu academie care ati semnat atunci ca nu sunteti de acord cu ocuparea functiilor de cond de catre altii fara acad sau chiar agenti, va spun doar MUCLES!!! N.B. Sa nu fiu criticata ca am scris numele cu a mic, precizez ca atat valoreaza pt mine acest individ, adica nimic.

Domnule presedinte,
Spuneati acum ceva timp ca incepand cu 1 iunie se vor face avansarile la aceeasi pozitie in stat(marirea coeficientilor), insa acum prin unitati se aude ca de la 1 iunie doar ofiterii si de la 1 iulie agentii, asa este?
Care e logica,m….?

confirm cele de mai sus, asteptam vesti de la dvs dupa verificare.
Multumim frumos!

Dati-ne si noua un semna aici, va rugam, dupa ce verificati.
Poate reusiti cumva sa spargeti “clica” de la Jilava , acolo e dictatura , nu democratie….

Buna ziua,se știe calendarul mutărilor pentru agenți ? Se va publica în prima parte a acestei luni ?

Comments are closed.