Modificări în procedura de testare psihologică

Modificări în procedura de testare psihologică

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN, face modificări în procedura de testare psihologică a candidaților pentru concursurile din sistemul penitenciar.

Valabilitate avize psihologice

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) s-a decis cu privire la valabilitatea testelor psihologice, astfel:

 • 1 an valabilitate pentru avizele pozitive,
 • 4 luni valabilitate pentru avizele negative.

Cerințele psihologice ale posturilor vor fi modificate

Cerințele psihologice ale fiecărui post/funcție din sistemul penitenciar vor fi modificate în sensul simplificării acestora, astfel încât să se reducă complexitatea testelor psihologice și timpul de testare.

La nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) se va constitui un grup de lucru care să pună în aplicare hotărârea directorului general.

 

11 thoughts on “Modificări în procedura de testare psihologică”

 1. Nu se poate afla o data estimativa a inceperii evaluarii psihologice pentru concursul de sef sectie/sef tura?

  1. Dupa 15 septembrie se da psihologicul pt sef tura si sectie! Sper sa imi aprobe domnul presedinte comentariul ca sa stie si candidatii pentru aceste posturi!

 2. Domnule președinte, trebuia mutați agenți din țară și după aceea scoase la concurs locurile rămase Așa o să aștepte mult și bine.

 3. Buna ziua, stiti cumva cand se va pune il aplicare acceasta decizie sau se are in vedere a se pune in aplicare incepand de acum ?

   1. Bună ziua. Deja au inceput să planifice la testarea psihologică. Credeți că mai durează până vor pune în aplicare Decizia?
    Vă mulțumesc!

Comments are closed.