Traseul aplicat – probă sportivă la SNPAP Târgu Ocna – admitere 2021

Traseul aplicat – probă sportivă la SNPAP Târgu Ocna – admitere 2021

Se pare că, în anul 2021, proba sportivă pentru admiterea la Școală Națională de Pregătire a Agenților de Poliție Penitenciară Târgu Ocna (SNPAP Tg. Ocna) va fi traseul aplicat.

OMJ nu este semnat

Ordinul ministrului justiției (OMJ) privind modul de organizare al concursului de admitere la SNPAP Tg. Ocna nu este încă semnat, astfel că, în prezent, candidații nu cunosc probele sportive.

Traseul aplicat…

Candidații ar trebui să se pregătească pentru traseul aplicat pentru a nu avea surprize neplăcute în perioada susținerii probei sportive.

Published by Cosmin Dorobantu

7 comments on “Traseul aplicat – probă sportivă la SNPAP Târgu Ocna – admitere 2021”

  1. Traseul aplicat fiind cel care a fost folosit la concursurile de angajare din sursă externă?
    Tot nu se știe nimic de metodologia de admitere? Aștept cu nerăbdare anunțul de concurs și nimic..

      1. Ne pregătim cum putem, așteptăm cu nerăbdare OMJ-ul. Sperăm că într-o săptămână sau două va apărea și acesta. Rămânând aproximativ 2 luni jumate pentru sportiv/scris.

  2. Despre specialistul de clasa tot nu se aude nimic?
    Trebuia de saptamana trecuta sa fie publicat pentru transparenta…dar nu e graba. Suntem obisnuiti sa fim uitati, iar drepturile sa nu ne fie acordate

  3. De ce nu se publica anuntul? Au postat doar faptul că au nevoie de bani, pentru psihologic. Cum sa platesc psihologicul unui concurs fara sa ii cunosc etapele? Este normala aceasta atitudine?

Comments are closed.