Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN
ANP, penitenciar

Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN

În perioada 03 – 08 iunie 2021, Lotul Național al României la disciplina sportivă Hand to Hand Fighting,  în cadrul căreia au fost selecționați și personal si elevi ai Școlii Naționale Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, au reprezentat România la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting, organizat în localitatea Tasken –  UZBEKISTAN.

Delegația României, condusă de către inspector principal de poliție penitenciară Mihai GOSAV, ofițer profesor în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, în calitate de vicepreședinte al Federației Române de Hand to Hand Fighting și antrenor al Lotul Național al României, a avut în componență 6 sportivi, 3 dintre aceștia fiind elevi sau foști elevi ai școlii noastre, respectiv: agent șef adjunct de poliție penitenciară Alexandru PANAIT, elev Robert BĂRBIERU și agent de poliție penitenciară Felix DRĂGUȚ, fost elev al Școlii de la Târgu Ocna, în prezent, agent în cadrul Penitenciarului Mioveni.
Tinerii sportivi, antrenați de către domnul profesor Mihai GOSAV, s-au remarcat prin spirit de echipă, disciplină și perseverență și au obținut următoarele rezultate meritorii:

Robert BĂRBIERU – locul III – medalie de bronz la categoria 65 kg – self –defence;

Felix DRĂGUȚ – locul III, medalie de bronz la categoria 75 kg – self-defence;

Nicolae DOGARI – locul III, medalie de bronz la categoria 90 kg,+50 ani;

Alexandru PANAIT – locul V – la categoria 90 kg – self-defence.

După aceste rezultate, Federația Română de Hand to Hand Fighting  a fost invitată să participe la un turneu internațional, numit LIGA CAMPIONILOR, care va avea loc la Moscova, în luna octombrie a.c.

Stilul acestui sport îmbină mai multe elemente precum rezistenţă fizică şi psihică, forţă, mobilitate, autocontrol, precizie, făcând parte din familia sporturilor olimpice ce a luat o amploare deosebită în ultima vreme la nivel mondial.
Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare – Târgu Ocna  consideră sportul parte importantă a programelor de educaţie şi pregătire profesională pentru tinerii care au ales să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal.

Cu sprijinul sindicatului Alianța Mioveni, SNPAP Tg Ocna și a Administrației Naționale a Penitenciarelor 4 colegi din sistemul administrației penitenciare au participat la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN 2021

Parteneriatul dintre Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) și Federația de Hand to Hand Fighing continua.

Vor urma alte competiții în care invitam toți practicanții de sporturi de contact.

2 thoughts on “Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN

  1. Noroc de baietii astia si inca o mana de oameni. Dupa ei, potopul, avatar perfect conducatorului, forma fara fond. Imaginea e sfanta, chiar daca realitatea este total deformata. Postam si dam bine pe retele de socializare, dam comunicate pompoase, insa adevarata față este plina de aroganta, au o parere foarte bună și nejustificată despre sine, înfumurati, îngâmfati, vanitosi. Domnule Dorobantu, vi se pare normal ca la concursuri ne batem joc de oameni care muncesc si invata si inventam la contestatii note care apar de nicaieri. Cine trage la raspundere o comisie sau alta care subevalueaza si surpraevalueaza o lucrare cu aproape jumatate de punct? Se pare ca unii din A.N.P incurajeaza locul 2, 3 ultimul, ca acestia pot sa faca contestatie, si prostul de pe primul loc este legat de maini. Ce sarcina mai ingrata este sa fii pe primul loc si nu stii ce sa faci, faci contestatie si risti sa cazi sub locul 2 sau nu faci si dintr.o data se lucrarea devine brusc mai buna. Concluzia, daca nu poti sa fii corect, fii macar OM, ca nu sunteti Dumnezei!!

Comments are closed.