Categories
ANP penitenciar

Platforma eLearning va putea fi accesată de acasă

La momentul actual există o dificultate în acumularea creditelor aferente formării profesionale a polițiștilor de penitenciare, pe timpul restricțiilor specifice epidemiei de COVID-19. 

Pregătire de acasă (on-line)

Alternativă identificată de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), ar fi crearea facilității ca platforma de eLearning să poată fi accesată din on-line, aspect tehnic posibil și care se va concretiza în scurt timp. În acest fel, orice polițist de penitenciare va putea să parcurgă temele inclusiv de la domiciliu.

45 credite – ședințe de tragere și parcurgerea modulelor

Personalul din sectorul operativ poate obține, până la sfârșitul anului, un număr de 45 credite, doar prin parcurgerea modulelor și participarea la ședințele de tragere.

Pentru cei care nu optează pentru pregătirea fizică, există posibilitatea studiului individual, prin intermediul platformei de e-Learning.

Situația este temporară

Este necesară regândirea întregului proces de formare profesională, din mai multe motive, în special din cauza faptului că latura practică nu este foarte bine articulată.

Pregătirea profesională (teoretică), organizată exclusiv în sistem on-line, a fost determinată de contextul pandemic existent, și că această formă de instruire rămâne o măsură adoptată temporar.

3 replies on “Platforma eLearning va putea fi accesată de acasă”

Așa se întâmplă când faci ceva pe genunchi, pe repede înainte și fără să te gândești.Forma fara fond.

Poate că a fost gândit bine, doar că au fost sufocate de o serie de acte, hârtiuțe, etc

Trebuiau să facă platforma funcțională și de acasă întâi și apoi să se dea drumul la ea.Ei au făcut platforma fara sa se gândească la faptul că nu toți angajații au acces și timp .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *