Directorul sectorului operativ din penitenciare, Răzvan COȚOFANĂ, s-a pensionat
ANP, penitenciar

Directorul sectorului operativ din penitenciare, Răzvan COȚOFANĂ, s-a pensionat

Directorul Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar (DSDRP) din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) s-a pensionat. 

Gabriel PĂUN este îndreptățit să preia atribuțiile DSDRP

Având în vedere ca domnul comisarul șef de poliție penitenciară Gabriel PĂUN a preluat, pe perioada vacantării temporare a postului de director al Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar (DSDRP) din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), atribuțiile funcției (aproximativ 3 luni), ar fi fair-play ca aceasta direcție sa fie condusă in continuare tot de acesta.

Astfel, s-ar asigura continuitatea actului managerial, ceea ce ar conduce la stabilitate decizională si evitarea apariției potențialelor riscuri cauzate de schimbarea deasă a factorilor de conducere de la nivelul structurii

 

28 thoughts on “Directorul sectorului operativ din penitenciare, Răzvan COȚOFANĂ, s-a pensionat

 1. Lipsa mare de specialiști…se vede și în Anp. Oare nu mai era nimeni în măsura să conducă cea mai importantă direcție? Nu are prea multă vechime in operativ….nici în teritoriu nu e cunoscut

 2. Multă sănătate și fericire 🙏🌹🇷🇴🙏
  Pensie ușoară și frumoasă.

 3. Atâta timp cât ai de primit cota parte din partea celor care primesc ore suplimentare in special sâmbăta și duminica (cms sef Bizau Danut-Gavril) sigur că nu îți vine să treci încă in rezervă.
  Apropos Ștefăniță cum crezi că se simt ofițerii din pază când de câteva luni bune in fiecare sâmbătă și duminică acest ciocoi de tip nou Bizău Dănuț Gavril povestește peste tot că pe el il sprijină Șeful cel Mare că mai capabil (de orice) altul nu este……

 4. Multă sănătate și fericire, domnule Răzvan. Pensionarea înseamnă un nou început. Sa va bucurați de pensie și sa fiți fericiți!

 5. Bine că s-a dus! Acest individ cotofana (cu “c” mic, asa cum a fost si el ca persoana!) nu a stiut decat sa conduca pe “preferinte personale”, cu mult subiectivism in decizii, plus obsedat de “razbunari” impotriva unora sau altora care mai “indrazneau”, in mod obiectiv, sa fie contra!! A ajuns pe aceasta functie purtat de imprejurarile conjucturale favorabile si nicidecum ca ar fi meritat sau ca ar fi fost prea inteligent. Acest lucru era usor de remarcat din rezolutiile de pe documente care, pe langa faptul ca erau ilogice, trebuia sa te chinui rau sa “descifrezi” scrisul foarte “infect”!! Plecarea acestui individ va fi benefică pentru sistem, a carui prezenta la nivelul ANP dar şi in teritoriu era foarte toxica!!!

  1. Cei mai mulți din acest sistem nu sunt nicio pierdere, pentru că sistemul nu cere mai mult. Mi-am dat seama după o îndelungată prezență în acest “sistem”. Vorba aia: “de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”.

  2. Esti un ipocrit, acest domn a condus o direcție și merita respectul serviciului paza. Sa lăsăm ipocrizia și sa-i acordam meritul pentru activitatea desfășurată.

  3. Stimate Cineva, e clar ca ai ceva personal cu dl Coțofana! Dacă ai fi fair-play ai recunoaște ca poți sa spui orice despre dansul, numai ca e lipsit de inteligenta nu! E un tip deștept care a făcut ce a știut el mai bine pentru sistem. Poate ca nu toate deciziile sale ne-au fost pe plac, dar crezi ca tu sau eu dacă am fi fost capabili sa deținem funcția lui, ne-am fi descurcat mai bine? Ce ușor e sa terfelești munca unui coleg sub anonimat si fără sa fie nevoie sa dovedești ca ești in măsura sa faci asta!
   P.s. Dacă erai “cineva” cu adevărat, iti măsurai puterile cu dl Coțofana, in timpul activității acestuia!

  4. Punct lovit, acest individ trebuie să răspundă pentru încălcarea legiie sub domnia sa fiindcă majoritatea directorilor de pușcării ar trebui arestați.

 6. Intr-adevar, dl Gabriel PAUN este un real profesionist. La mai multi oameni ca dumnealui!!!

 7. Succes dl. Paun, ne bucuram sa avem în sfârșit un director dsdrp care cunoaște foarte bine legea penala, evidenta, siguranta, regimul. Un om bun și de mare caracter! Respect

 8. Stimati colegi,
  Il cunosc pe d-l Paun Gabriel de mai bine de 20 de ani: pe langa faptul ca este profesionist, este pazist de doua decenii!
  Dar si mai important este faptul ca este un om BUN, echilibrat si care tine atat la oameni, cat si la prestigiul familiei noastre ocupationale.
  Va spune un om cu functie de executie si dedicat sistemului (subsemnatu’):
  “Un top manager bun trebuie sa fie in primul rand un om bun, dupa care un bun profesionist – in caz contrar deciziile adoptate vor fi dezechilibrate.”
  Sa ii uram succes colegului nostru si haideti sa fim si noi buni si sa-i acordam increderea in avans,… chiar si cei din teritoriu care nu il cunosc!
  Cu respect,

 9. Și totuși… pana la urma s-a publicat ceva în Monitor legat de Specialist…?

 10. Daca, doar, in acest mod vor fi expuse problemele cred ca o sa aveti succes! In parte sunt de acord cu cele semnalate de dumneavoastră. Dar, daca situatia cu orele suplimentare sta asa de ce nu o semnalati la Anp pentru verificare si rezolvare? Nu cred ca un manager de top s-ar expune inconstient. Oare chiar atat de grava e situația?

 11. Domnule presedinte, trebuie sa tineti cont ca suntem inca destui politisti care nu facem parte din sindicate sau sunt in altele care nu au facut efortul sa ne informeze in legatura cu specialistul de clasa.
  Daca aveti noutati, asa cum sustineti, ar fi util sa ne informati si pe noi. Pana acum ati facut acest lucru si va rugam sa continuati pe aceasta linie.
  Nu cred ca este benefic sa ascudeti aceste informatii sau sa ne trimiteti care sindicatele fsanp din unitate. Exista unitati fara sindicate fsanp.
  Consider ca asa cum ati informat presedintii din teritoriu, asa ne puteti spune si noua aici.

  1. Cu părere de rău, dragul meu coleg și popă și hoț nu puteți fi.

   Datoria mea fata de colegii din sindicat mi-am făcut-o și i-am informat.

   Aveți oricand posibilitatea sa va înscrieți într-un sindicat.

 12. Secția Exterioară Buziaș este singura din țară unde nu numai că nu există camere video dar și după ce acum câteva luni a fost spartă o magazie in timpul nopții si au fost furate scule in valoare de peste 10000 roni nu se dorește montarea lor.
  Oare cineva are vreun interes in păstrarea unui climat de lasă-mă să te las in timp ce colegii de la Poliția Buziaș râd de noi că nu suntem in stare nu numai să păzim dar măcar să vedem cine ne-a furat…..
  Ștefăniță asta e treaba pazei cu camerele video nu mai e doar apanajul directorului cum dai de înțeles pe la colțuri…..

 13. Pana cand nu se vor schimba toti directorii de directii si se vor pune oameni prin concurs, sistemul asta e sortit acelorasi metehne care s-au perpetuat de ani de zile. Degeaba schimbi DG-ul daca toti DGA si directorii de directii sunt aceleasi persoane de 10 ani prin vesnice imputerniciri. Adevarul asta este.

 14. Sporul specialist de Clasa anul acesta nu se ia multumiri tuturor care sau implicit

Comments are closed.