Posturile repartiției absolvenților SNPAP Tg. Ocna - sesiunea 2022
ANP, penitenciar

Ședința mutări agenți de poliție penitenciară – miercuri, 14.07.2021

Miercuri, 14.07.2021, va avea loc la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) consiliul de conducere în care se vor discuta cererile de mutare ale agenților de poliție penitenciară.

Penitenciarul Craiova, campion la locuri pentru mutare

Penitenciarul Craiova este unitatea campioană în acest an la numărul d posturi scoase pentru procedura de mutare. Statul de funcții al unității se va completa în proporție de 92%.

Pentru viitor, FSANP solicită o echilibrare a statelor unităților

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) consideră că este necesară o echilibrare a statelor de funcții în unitățile penitenciare din sistem.

Deficitul de personal creat de mutarea polițiștilor de penitenciare din unitățile așa-zise ”defavorizate” are repercusiuni grave asupra colegilor noștri care sunt nevoiți să efectueze și munca celor care s-au mutat, apărând astfel suprasarcinile și munca suplimentară în exces, cu efecte majore asupra sănătății acestora.

16 thoughts on “Ședința mutări agenți de poliție penitenciară – miercuri, 14.07.2021

 1. Acolo unde sunt avize pozitive la doua sau mai multe unitati, cum se procedeaza? Va alege agentul?

 2. Va salut! Stiti daca Se mai organizeaza sesiunea de trecere a ag in categoria ofoterilor anul acesta?

     1. noi intelegem apetitul pt sursa externa, insa nu e vina noastra ca nici acum nu s-a terminat trecerea in corpul ofiterilor de anul trecut, anul asta trebuie organizata alta, insa, se pare ca va fi ca anul anterior, se va publica pe final cu desfasurare in 2022, la MAI s-a desfasurat totul in max 2 luni, la noi niciodata nu se poate…..

     2. Avem un Statut (legea nr. 145/2019) destul de greoaie pentru vremurile astea.

      FSANP a adus in discuție modificarea Statutului. Se va întâmpla și asta. Dar lucrurile se mișca greu.

    1. La gradul de vaccinare din România, într-o lună, ne umplem iar de COVID. De data asta cu modificate genetic, ceea ce va însemna suspendări de adunări, de genul concurenților și comisiilor. Stați în banca voastră! Pardon! În posturile voastre.

    2. E în desfășurare deja, e un post scos la TCO în MJ. S-au scremut atât la statutul ăsta de a ieșit total în defavoarea noastră. La concursurile din sursă externă nu avem voie sa participăm, iar la TCO trebuie să ai doi ani vechime. Exemplu: post scos la concurs din sursa externa ramas neocupat, e posibil sa fie scos la TCO. Cand a fost scos la concurs din sursa externa s-a putut inscrie oricine nu era deja in sistem, chiar si un proaspat absolvent de facultate, dar daca va fi scos la TCO trebuie doi ani vechime. Un absovent de studii superioare, doar de un an in sistem, are mainile legate. La concursul din sursa externa nu s-a putut inscrie ca era deja incadrat, iar la TCO nu outea participa ca nu avea doi ani in sistem. Unde e echitatea? http://www.just.ro/ministerul-justitiei-organizeaza-concurs-din-sursa-interna-prin-trecerea-agentilor-in-corpul-ofiterilor-pentru-ocuparea-unui-post-vacant-de-executie-de-ofiter-principal-i-politist-de-penit/

 3. Domnul presedinte, ceva informatii de la sedinta CC a ANP de ieri?
  Cum s-a procedat cu mutarile? Au primit avize pozitive toti sau ce se aude?

 4. Dacă am primit aviz pozitiv pe mai multe funcții , cine alege funcția noi sau penitenciarul respectiv ???

Comments are closed.