Acordare spor HIV/SIDA – TBC
penitenciar, sindicat

Acordare spor HIV/SIDA – TBC

În cadrul ședinței din data de 15.07.2021, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) următoarea:

“Este necesar a se stabili la nivel unitar, (în toate unitățile penitenciare) noțiunea de ”contact direct”, așa cum este prevăzută în actele normative. Ar fi benefică o analiză la nivel sistemic a modului de acordare a sporurilor pentru fiecare unitate penitenciară raportat la tipul de funcție care beneficiază de aceste sporuri, astfel încât să se elimine diferențele în acordarea acestora între unitățile penitenciare (cu titlu de exmplu: șeful de tură de la Penitenciarul Aiud să nu beneficieze mai putin decat cel de la Penitenciarul Mioveni).”

Directorul general, Dan HALCHIN este de acord cu solicitarea

Directorul general, Dan HALCHIN este de acord cu solicitarea noastră de a acorda unitar (la nivel de sistem) aceste sporuri, fără diferențiere, așa cum se acordă în prezent.

Se va face o analiză la nivelul tuturor penitenciarelor în vederea acordării unitare a acestor sporuri, întrucât există unități care acordă 5, 6, 7 sau 8 ore față de altele care acordă 2 ore.

One thought on “Acordare spor HIV/SIDA – TBC

  1. Din moment ce nici ANP nu știe prea bine cum trebuie să se acorde acest spor, șmecheri au fost cei care au acordat “la greu” situație în care nu trebuie să se teamă de un eventual control.

Comments are closed.