Categories
ANP penitenciar sindicat

Procedură decontare transport polițiști de penitenciare

În data de 15.07.2021, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a semnalat directorului general un abuz de putere în unele unități penitenciare in ceea ce privește dreptul polițiștilor de penitenciare la decontarea transportului de la domiciliu/reședința la unitate.

“Solicităm o analiză la nivelul tuturor unităților penitenciare a modalității de decontare a dreptului la transport al polițiștilor de penitenciare de la domiciliu/reședință la unitate și retur, în vederea identificării situațiilor în care conducerile unităților au impus în mod exagerat reguli (proceduri) proprii, altele decât legislația comună (HG și OMJ), în ceea ce priveste acordarea acestui drept (ex. verificarea kilometrajului autoturismelor angajaților, solicitarea bonului de carburant pentru toată cantitatea de combustibil etc.).” – problemă semnalată de FSANP.

Directorul general elimină abuzul de putere

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN, a afirmat ca va face o analiza și va interveni punctual acolo unde conducerile unităților penitenciare fac abuz de putere solicitând bonuri de carburant pentru întreaga cantitate de combustibil sau se verifica kilometrajul autoturismelor polițiștilor de penitenciare.

9 replies on “Procedură decontare transport polițiști de penitenciare”

Vă așteptăm cu drag la Timișoara domnule DG in unitatea păstorita de tov Alexei și unde prietenul nostru de acum cms șef Bizău Dănuț Gavril sef peste parcul auto si peste cei 5-6 șoferi care au mai rămas din cauză ca restul au plecat pe la alte unități de bine ce le era nu numai că cere bonuri pe toată cantitatea de combustibil dar mai și aruncă așa din varful buzelor chipurile in glumă că dacă e prea mult combustibil poți să pui o canistra și la el in rezervor că nu se supără din cauză că are și el obligații mai sus oare ce o fi însemnând asta că doar este văzut saptamanal pe str Berlin din Ujmosnita așa cum înainte vreme mergea pe str Irlanda…. Observați că are o apetenta grozavă pentru cei care locuiesc pe străzi cu nume de țări și mai nou cu nume de capitale….. Doar haideți la noi in Unitate dle DG că vă vom povesti foarte multe, nu putem zice aicea chiar tot din cauză ca s-ar putea speria vânatul din cătarea pustii…..

Dar de ce nu propuneti si un mod unitar de verificare a celor care beneficiază de acest drept?
Sunt ….colegi….care si au făcut domiciliu in provinciei dar ei stau in oras….ce facem cu ei…..direct la parchet?

Cms șef Bizău Dănuț Gavril nu cumva este același care a fost filmat de către Seful de Tură acum câțiva ani când supraveghea un deținut de la garaje sa dea kilometrajul inapoi cu bormasina?
O daaaa, a fost mare tamtam facut de noul Comandant de atunci dl Alexeev care a spus in ședința că el nu tolerează asemenea abuzuri si furaciuni venite din mandatul predecesorului său.
Dar uite că nu apucara cocoșii să cânte de trei ori că dl Comandant reveni brusc la sentimente mult mai umane când a realizat că totuși e bine să te sprijine Seful de garaj mai ales când soția ta face naveta Mosnita Nouă până la vama Cenad, o navetă de doar200 km dus-intors….
Sărmanul Caragiale nu avea habar că nu a făcut o satiră a moravurilor provinciale ci o ditamai documentare realistica a apucăturilor contemporanilor noștri…….
Halal să ne fie Coane Iancule…!

Adevarat graiti, domnilor! A explodat de atata corectitudine alexei. Daca atunci cand era loctiitor il critica si il ura pe bizi ca se indeletnicea cu aceleasi lucruri, dar pt cel mare- asta a fost singura lui calitate, a stiut sa fure si sa-i sature pe comandanti-, ei, bine, cand a bagat degetele in miere i-a intrat si nasul. A constatat si el cat e de bine sa foloseasca masina si combustibilul unitatii, basca soferul, viitorul fin, in interes propriu. Dus/adus copiii la/de la scoala ani de zile, masina la dispozitie nopti intregi… doar cotca stie…. Dar el e corect! Da, modeleaza caractere, slefuieste diamante, alege oamenii si-i pune pe functii ca nimeni altul, se pricepe baiatul… Propun ca atunci cand s-o pensiona sa-l cadorisiti cu masina unitatii si sofer, sa nu-si iese din mana, vorba aia, daca celalalt a iesit si a pastrat masina luni intregi, bizi stie ca el o aducea la unitate si-i facea plinul, apoi o parca la mall, asta de ce sa nu beneficieze de aceleasi drepturi? Oamenii legii! Hai sictir!

Cum este posibil asta? Stai sa vedeți acum cu noile posturi din sursa externa..iara Ciolacu, un sclav de ofițer, care va duce greul cu racolarea celor care sunt dispuși sa cotizeze gras pentru un loc în curtea lui Alexev. Da, ca tura trecuta. Corupților, credeți ca nu știm, se mai sparg cotizantii vechi, dacă le dai de băut, o vând și pe mama lor hahaha…mai stau și sa fie și filmați când se lauda ca au dat plocoane de hârtie la angajare..penibil.

Cum este posibil asta? Stai sa vedeți acum cu noile posturi din sursa externa..iara Ciolacu, un sclav de ofițer, care va duce greul cu racolarea celor care sunt dispuși sa cotizeze gras pentru un loc în curtea lui Alexev. Da, ca tura trecuta. Corupților, credeți ca nu știm, se mai sparg cotizantii vechi, dacă le dai de băut, o vând și pe mama lor hahaha…mai stau și sa fie și filmați când se lauda ca au dat plocoane de hârtie la angajare..penibil.

Dar asta lucreaza la resurse si cauta candidati sau e particular la alexei si ciubucaresc impreuna? Dupa fata n-ai spune ca e in stare, dar scolit de alexei e posibil. Intreb si eu: cei de afara vin intai la alexei si dau interviu? Cine esti, cine e tata, unde lucreaza, de tine-mi place, te iau secretara, de tine nu, ca ai barba etcsau trec prin filtrul lui ciolacel asta si el cunoaste criteriile de selectie. Trebuie sa fie olteni sau merg si altii? Intrebam sa stim si noi daca ne bagam sau nu. Altfel, treaba merge bine. Georgel are nasul fin si citeste rapid victima. Sa fie cat mai multi, zic, dar sa fie si din cei care vor vorbi atunci cand trebuie…. Poate ii fac si lui alexei flangrantu…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *