Schimbarea/mutare din funcție polițiști de penitenciare
ANP, FSANP, penitenciar, sindicat

Schimbarea/mutare din funcție polițiști de penitenciare

În data de 15.07.2021, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat directorului general să ia măsuri în vederea modificării procedurii de mutare/schimbare din funcție a polițiștilor de penitenciare în sensul eliminării subiectivismului la departajare în situația punctajelor egale.

“Solicităm modificarea ordinelor de ministru privind schimbarea și mutarea din/în funcție a polițiștilor de penitenciare, în sensul că este necesară eliminarea subiectivismului în luarea deciziei de către președintele comisiei în situația unor punctaje egale între polițiștii de penitenciare.”

Soluția identificată de directorul general

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN a decis transmiterea în unitățile penitenciare a unor instrucțiuni la ordinele de ministru privind schimbarea/mutarea din funcție a polițiștilor de penitenciare, astfel încât să elimine subiectivismul președinților comisiilor de departajare în cazul punctajelor egale.

6 thoughts on “Schimbarea/mutare din funcție polițiști de penitenciare

  1. Offtopic: care este pozitia sindicatului nostru in caz ca se impune vaccinarea obligatorie? Multumesc

  2. Ați aplaudat toți cu ovații și frenezie când madam Monica Macovei a desființat SIPA.
    Tocmai cu asta se ocupa SIPA cu supravegherea si darea in vileag a Comandanților care merg și chefuiesc la restaurantele interlopilor împreună cu familiile acestora, a judecatorilor și procurorilor care aveau amante,, plantate” de către interlopi pentru a influența intr-un fel sau altul pronuntarea pedepselor samd.
    Cei de la Prevenirea Criminalității de astăzi se supun ANP-ului si doar corb la corb nu își scoate ochii.
    Era bine când SIPA se subordona direct Ministrului Justiției, ceea ce ar trebui să se întâmple și astăzi….

  3. Domnule colonel, daca asta e numele real, sunt contemporan cu dumneavoastră și nu țin minte rezultate notabile ale entității SIPA! Deși s-a construit Buziasul, unde sau mai făcut ceva case în paralel și altele. Cred că ce se întâmplă în prezent este în stransa legătură cu societatea românească care e bulversata de tot.

  4. Adevărat , odată cu desființarea SIPA sistemul penitenciar a fost lăsat pradă corupției.

Comments are closed.