Categories
ANP FSANP penitenciar sindicat

Schimbarea/mutare din funcție polițiști de penitenciare

În data de 15.07.2021, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat directorului general să ia măsuri în vederea modificării procedurii de mutare/schimbare din funcție a polițiștilor de penitenciare în sensul eliminării subiectivismului la departajare în situația punctajelor egale.

“Solicităm modificarea ordinelor de ministru privind schimbarea și mutarea din/în funcție a polițiștilor de penitenciare, în sensul că este necesară eliminarea subiectivismului în luarea deciziei de către președintele comisiei în situația unor punctaje egale între polițiștii de penitenciare.”

Soluția identificată de directorul general

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN a decis transmiterea în unitățile penitenciare a unor instrucțiuni la ordinele de ministru privind schimbarea/mutarea din funcție a polițiștilor de penitenciare, astfel încât să elimine subiectivismul președinților comisiilor de departajare în cazul punctajelor egale.

10 replies on “Schimbarea/mutare din funcție polițiști de penitenciare”

Nu va bagati peste domnul Alexeev,aveti grija cu barba si cu orele suplimentare.Doar cine trebuie are voie,restul sa isi puna pofta in cui.La Timisoara e cel mai smecher,el taie si spanzura.Sindicatul doarme,niste penibili.La fel si celelalte structuri daca exista macar un sambure de adevar in cele ce se mai comenteaza pe aici inseamna ca dorm pe ele…

Ați aplaudat toți cu ovații și frenezie când madam Monica Macovei a desființat SIPA.
Tocmai cu asta se ocupa SIPA cu supravegherea si darea in vileag a Comandanților care merg și chefuiesc la restaurantele interlopilor împreună cu familiile acestora, a judecatorilor și procurorilor care aveau amante,, plantate” de către interlopi pentru a influența intr-un fel sau altul pronuntarea pedepselor samd.
Cei de la Prevenirea Criminalității de astăzi se supun ANP-ului si doar corb la corb nu își scoate ochii.
Era bine când SIPA se subordona direct Ministrului Justiției, ceea ce ar trebui să se întâmple și astăzi….

Domnule colonel, daca asta e numele real, sunt contemporan cu dumneavoastră și nu țin minte rezultate notabile ale entității SIPA! Deși s-a construit Buziasul, unde sau mai făcut ceva case în paralel și altele. Cred că ce se întâmplă în prezent este în stransa legătură cu societatea românească care e bulversata de tot.

Daaaa! SIPA era stâlpul cinstei in pușcării! (Am scris fraza cu sarcasmul de rigoare.)

Sa fim raționali! Avem jigodii in sistem din cauza ca nu se iau măsuri când trebuie împotriva lor. Toată lumea știe ca unul e “combinator”, dar nimeni nu ia o masura de frica sa nu “ne dea in judecată”.

Și la “combinațiile” unora suntem și noi părtași. Nimeni nu îl denunță pe “combinator” ca sa nu fie “sifon” crezând ca in maniera asta e “băiat”. Am folosit termeni de pușcărie ca sa priceapă tot omul.

Domnule Dorobanțu, dar la problemele de la Buziaș când unii au fost “sifoane”, ce s-a întâmplat?
Să ne aducem aminte și de problemele din 2017, când au fost în jur 200 de DEFICIENȚE, constatate! șiii? rezultatul = propulsare la Sediul Central.

La centrul pisicilor din Buziaș, doar unii au dreptul la ore suplimentare intrate în plată (ex: pregătirea pensiei băiatului cu mustața mincinoasă de la HD), doar unii beneficiază de 50%, doar unii vin la muncă după bunul plac și pleacă tot la fel(dar pontați cu șlic), doar unii sunt agreați de noua conducere (care este total depășită de situație), doar unii stau la țigări și cafele la mese cu picior, doar unii vin în pantaloni scurți și papuci la muncă, chiar și din timpul liber (crezând că merg la plajă). Halal conducere!!

Vă așteptăm la Buziaș, unde o să vedeți noul Dedeman în curtea unității … …dar nu în magazie.

Ahh – uitasem de capo di tutti capi care, încă, mai speră la funcția de diRECToraș, așa cum era prezentat de tăicuțu lui la sediul central (nu se mai implică prea mult, să nu cumva să dea greș sau să-i mai iasă o combinație două, nouă, cum a fost obișnuit..)

Succes

Tot se scrie și iar se scrie….. de Timisoara.
Fiecare face ore, dar plătite sunt doar dacă ești agreat de alexeev și marica ( sunt nimicuri, sa nu spun jeguri deaceea scriu cu litere mici). Ăștia 2 încalcă legea și regulamentul în fiecare zi și nu ii trage nimeni la răspundere. Barba se poate purta prin lege iar ei, frustrații, o interzic.
Sărăntocul de alexeev, noroc ca și-a găsit nevasta bogata, din părinți înstăriți, altfel trebuia sa facă combinații mai multe și mai demult sa aibe și el casa. A fost sluga lu Bala ani de zile. Acum are și el sclavul lui, a-ți ghicit, pe marica altul care îl râde lumea cum se îmbracă, cu maiou pe sub cămașă, vara :)))).
Hai sa nu mai batem atâta din gură și sa avem curaj sa demascam abuzurile și corupția de la Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *