Categories
ANP FSANP penitenciar sindicat

Schimbarea/mutare din funcție polițiști de penitenciare

În data de 15.07.2021, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat directorului general să ia măsuri în vederea modificării procedurii de mutare/schimbare din funcție a polițiștilor de penitenciare în sensul eliminării subiectivismului la departajare în situația punctajelor egale.

“Solicităm modificarea ordinelor de ministru privind schimbarea și mutarea din/în funcție a polițiștilor de penitenciare, în sensul că este necesară eliminarea subiectivismului în luarea deciziei de către președintele comisiei în situația unor punctaje egale între polițiștii de penitenciare.”

Soluția identificată de directorul general

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN a decis transmiterea în unitățile penitenciare a unor instrucțiuni la ordinele de ministru privind schimbarea/mutarea din funcție a polițiștilor de penitenciare, astfel încât să elimine subiectivismul președinților comisiilor de departajare în cazul punctajelor egale.

8 replies on “Schimbarea/mutare din funcție polițiști de penitenciare”

Offtopic: care este pozitia sindicatului nostru in caz ca se impune vaccinarea obligatorie? Multumesc

Ați aplaudat toți cu ovații și frenezie când madam Monica Macovei a desființat SIPA.
Tocmai cu asta se ocupa SIPA cu supravegherea si darea in vileag a Comandanților care merg și chefuiesc la restaurantele interlopilor împreună cu familiile acestora, a judecatorilor și procurorilor care aveau amante,, plantate” de către interlopi pentru a influența intr-un fel sau altul pronuntarea pedepselor samd.
Cei de la Prevenirea Criminalității de astăzi se supun ANP-ului si doar corb la corb nu își scoate ochii.
Era bine când SIPA se subordona direct Ministrului Justiției, ceea ce ar trebui să se întâmple și astăzi….

Domnule colonel, daca asta e numele real, sunt contemporan cu dumneavoastră și nu țin minte rezultate notabile ale entității SIPA! Deși s-a construit Buziasul, unde sau mai făcut ceva case în paralel și altele. Cred că ce se întâmplă în prezent este în stransa legătură cu societatea românească care e bulversata de tot.

Adevărat , odată cu desființarea SIPA sistemul penitenciar a fost lăsat pradă corupției.

Daaaa! SIPA era stâlpul cinstei in pușcării! (Am scris fraza cu sarcasmul de rigoare.)

Sa fim raționali! Avem jigodii in sistem din cauza ca nu se iau măsuri când trebuie împotriva lor. Toată lumea știe ca unul e “combinator”, dar nimeni nu ia o masura de frica sa nu “ne dea in judecată”.

Și la “combinațiile” unora suntem și noi părtași. Nimeni nu îl denunță pe “combinator” ca sa nu fie “sifon” crezând ca in maniera asta e “băiat”. Am folosit termeni de pușcărie ca sa priceapă tot omul.

Domnule Dorobanțu, dar la problemele de la Buziaș când unii au fost “sifoane”, ce s-a întâmplat?
Să ne aducem aminte și de problemele din 2017, când au fost în jur 200 de DEFICIENȚE, constatate! șiii? rezultatul = propulsare la Sediul Central.

La centrul pisicilor din Buziaș, doar unii au dreptul la ore suplimentare intrate în plată (ex: pregătirea pensiei băiatului cu mustața mincinoasă de la HD), doar unii beneficiază de 50%, doar unii vin la muncă după bunul plac și pleacă tot la fel(dar pontați cu șlic), doar unii sunt agreați de noua conducere (care este total depășită de situație), doar unii stau la țigări și cafele la mese cu picior, doar unii vin în pantaloni scurți și papuci la muncă, chiar și din timpul liber (crezând că merg la plajă). Halal conducere!!

Vă așteptăm la Buziaș, unde o să vedeți noul Dedeman în curtea unității … …dar nu în magazie.

Ahh – uitasem de capo di tutti capi care, încă, mai speră la funcția de diRECToraș, așa cum era prezentat de tăicuțu lui la sediul central (nu se mai implică prea mult, să nu cumva să dea greș sau să-i mai iasă o combinație două, nouă, cum a fost obișnuit..)

Succes

Comments are closed.