Fără mutări până la sfârșitul anului 2021!

Angajări în penitenciare: 86 posturi în sectorul economico-administrativ

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a scos la concurs 86 posturi de execuţie (ofiţer+agent) din cadrul sectorului economico-administrativ, din unităţile penitenciare.

Condiții, probe, bibliografie, cerere înscriere

Condițiile specifice, probele de concurs, bibliografia și tematica de concurs, prezentarea generală a postului, norme și bareme pentru probele eliminatorii, cererea de înscriere găsiți accesând fiecare unitate penitenciară din acest LINK (click AICI!)

8 thoughts on “Angajări în penitenciare: 86 posturi în sectorul economico-administrativ”

 1. Se scoate tot din extern, pt sesiunea unica lasati 5 posturi, interdictia ramane in continuare, la fel si privarea dreptului de a concura pe anumite posturi care nu ajung in sesiunea unica….

  1. Asa stie ANP-ul sa-si promoveze oamenii si tot asa stiu si sindicatele sa-i reprezinte. Dupa ce ca sesiunea de TCO se organizeaza din doi in trei ani, in loc sa se organizeze anual, cum e prevazut in statut, nu se elimina nici tampenia asta de interdictie care e unica in sistemul national de ordine publica si siguranta nationala.

   1. Nu este chiar o tâmpenie, și îți spun de ce. Foarte mulți ani cei din interior au candidat pe posturile din sursa externa, chiar ocupandule. Practic, se ocupa un post din sursa externa și se elibera unul intern, adică se menținea deficitul de personal.
    Pe de alta parte, singura șansă a unuia din extern sa ocupe un loc era prin concurs, șansă care ii era luata uneori, ba chiar se creeea impresia ca de fapt concursurile sunt aranjate. De asemenea el nu candida la TCO sau alte concursuri interne pentru ca nu avea dreptul. Adică dacă el are șansa lui și tu șansă ta la tco, el nu poate veni peste tine, tu de ce vii peste șansă lui?
    Vina nu este a candidaților din extern, nici a celor din intern, este a sistemului, care nu organizează concursurile interne conform legii.

 2. Sunt în sistem de aproape 20 de ani,si în sfârșit ANP “reușește “sa desteleneasca procedura de angajare numai din sursa externă a posturilor rămase vacante în urma masivelor pensionari. In sfarsit pășim spre normalitate ,tarziu,dar pășim.pana acum unitățile scoteau numai posturi la paza ,după care ,fiecare după “viteza ” lui părăsea instantaneu acest sector spre posturile calde care îi ferea de munca cu deținutul sau din posturile de pază. Se pare ca in sfarsit cineva s a sesizat ,si a pus posturile pe făgașul lor normal.vom vedea acum cum se vor misca lucrurile ,în sensul că n ar mai trebui să fie luați cei încadrați pentru paza pentru a suplini lipsa neoperativilor. Cam nasol cu posturile astea ,mon cher!multă lume plange!!))))))))

  1. Domnule Dorobanți,s a schimbat ceva in legatura cu psigologicul?Ma refer la faptul că am participat la o evaluare ptr un alt post,acum 5 luni si l am picat.Am dreptul sa incerc din nou?

   1. Se pare că ai doar stângul, având în vedere modul în care te exprimi… iar domnul președinte se numește Dorobanțu, nu Dorobanți… dar, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere mai mult.

Comments are closed.