Categories
FSANP penitenciar sindicat

Penitenciarul Vaslui – campionul la fotbal pe zona ”Moldova”

Conform calendarului stabilit de Biroul Executiv al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), în data de 07.08.2021, în localitatea Odobești, județul Vrancea, s-a desfășurat faza zonală a Campionatului de Fotbal FSANP – 2021, Zona Nord-Est (Moldova).

La această competiție au confirmat participarea: S.L.F Bacău – președinte Nicu PANȚÎRU, Sindicatul “Megas” Vaslui – președinte Gabriel MITITELU, Sindicatul “Phoenix” Galați – președinte Daniela PRUNĂU și Sindicatul “Prolegis” Focșani- președinte Andrei PRICOPE.
Primire și organizare fără repros, arbitraj perfect. Ne am bucurat împreună de o zi în care ne am reîntâlnit prieteni vechi și ne am facut alții noi. Prietenie, camaraderie și respect!
În urma rezultatelor s-a calificat în faza finală a competiției echipa Sindicatului “Megas” Vaslui, pe care o felicităm pentru prezentare, spiritul de echipă și atitudinea de grup unit.
Mulțumim tuturor colegilor din cele 4 unități penitenciare, președinților de sindicat și organizatorilor locali, în special președintelui “Prolegis” Focșani, Andrei PRICOPE, și organizatorilor competiției pentru organizare, primire și găzduire.
Asteptăm și finalizarea celorlalte zone, pentruv aflarea campionelor locale, care vor participa la faza finală a competitiei.
Ne vedem în faza următoare a competiției!
Împreună suntem puternici!
Cu stimă,
Vicepreședinte Viorel VOICU

3 replies on “Penitenciarul Vaslui – campionul la fotbal pe zona ”Moldova””

Buna ziua ! Scuzati de off topic ! Nu va suparati, nu aveti idee cand vom incepe activitatea la noua unitate, cei care ne transferam ?

Comments are closed.