Categories
ANP penitenciar sindicat

Identitate: echipamentul și însemnul heraldic

Scurte precizări despre echiparea polițiștilor de penitenciare și însemnul heraldic…

Echiparea polițiștilor de penitenciare

Domnul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN, a precizat că doar 3 unități penitenciare nu au încheiat contracte subsecvente (Penitenciar Spital Tg. Ocna, Penitenciar Spital Rahova și Penitenciar Codlea). În restul unităților se pot deja comanda uniformele.

Însemnul heraldic…

În ceea ce privește semnul heraldic, domnul director general a precizat că va face în viitorul apropiat o informare către organizațiile sindicale referitoare la stadiu acestuia.

5 replies on “Identitate: echipamentul și însemnul heraldic”

ar fi bine sa fim imbracati toti identic..mergeti prin unitati si veti vedea haos,fiecare in felul lui,insemne pe pantaloni,coapse,unul vertical..unul orizontal,insemne care mai de care.

Sunt unitati unde vezi “militieni” imbracati cu tricouri polo simple de la c&a, pantaloni civili si adidasi in picioare…facand supraveghere! Si mai vrem sa ne respecte detinutii sau sa fim priviti ca si colegi de ce din sist de aparare…Trebuie luate masuri si aici!

Felul în care evoluează și se echipează lucrătorii din penitenciare, este expresia”competenței” administrației naționale a penitenciarelor.

Comments are closed.