"Șmecheria" pe Facebook a devenit supliciul polițistului de penitenciare
ANP, penitenciar

Concursurile de directori de penitenciare au fost suspendate.

Având în vedere contextul politic, în care Ministerul Justiției (MJ) este condus prin interimat de către ministrul Lucian BODE – Ministerul Afacerilor Interne (MAI), la nivel ministerial s-a luat decizia suspendării concursului de directori de penitenciare până la noi dispoziții.

Suspendare sau anulare?!

Întrebarea este pertinentă. Au mai fost cazuri când concursurile pentru funcții de top management în derulare sa fie suspendate o perioadă lungă de timp, ca apoi să fie anulate (”prin desuetudine”).

Legislația incidentă nu interzice suspendarea sau anularea unui concurs. Rămâne la latitudinea angajatorului (MJ sau ANP) suspendarea sau anularea unui concurs, odată ce nicio probă nu a fost susținută de vreun candidat.

3 thoughts on “Concursurile de directori de penitenciare au fost suspendate.

  1. Păi ce credeați? În România din ziua de azi, dacă nu hotărăști și cine să devină femeie de serviciu pe scara blocului, se cheamă că nu ai exercitat puterea politică cum trebuie.

  2. Cum se face ca la Gherla se face concurs pentru incadrarea unui psiholog, ca deh e nevoie de psihologi in penitenciar, iar dupa 2-3 ani de consiliera intensa isi face cerere sa se mute la SE Cluj pe motiv ca are probleme, e greu cu naveta… Nu oriunde, numai pe sef de tura, caci e nevoie si de 75%.
    Totul in conditiile in care tu aduci un sef tura de la sectie sa ajute la Gherla! Multumim domnului Tiple si Apahidean doi deschizatori de drumuri intr-ale managmentului. De ce angajati psihologi daca nu e nevoie de ei?

Comments are closed.