Categories
ANP penitenciar

Fără mutări până la sfârșitul anului 2021!

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) nu mai are de gând să organizeze, până la sfârșitul anului 2021, nicio sesiune de mutare a polițiștilor de penitenciare (agenți sau ofițeri).

ANP pune stop mutărilor la cerere

Pentru că angajații din structurile de resurse umane din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) și din unitățile subordonate sunt prinși în activități premergătoare încadrării în sistemul penitenciar a polițiștilor de penitenciare din sursă externă, până la finele anului 2021, se pune stop sesiunii de mutare la cerere.

19 replies on “Fără mutări până la sfârșitul anului 2021!”

pentru sesiunea unica o data mai concreta?
toti spun “in curand”…… insa la ANP in curand stim cu totii ce inseamna…..

Domnule Cosmin Dorobantu, va rog sa-mi comunicați dacă exista posibilitatea sa fiu reangajat în sistemul penitenciar. MAI reangajaza lucrători. Am fost destituit fiindcă nu am salutat un ofițer, iar acest ofițer, Iordan Marius, lucrează în ANP și este un idiot și un mare ipocrit.

Cereți dosarul de cercetare de la Penitenciarul Vaslui și o sa va convingeți cum un idiot ca Marius Iordan, angajat în ANP poate sa schimbe destinul unui om.

Parerea mea domnule presedinte, este sa cereti lamuriri din dosarul respectiv si sa ne comunicati rezumatul, bineinteles cu acordul celui care acuza. Sunt convins ca nu este nici pe departe ce se prezinta aici. Dupa orice comisie de disciplina, urmeaza invariabil instanta, in prima faza si apoi apelul. Daca o comisie de disciplina, si doua instante au decis asa, insemna ca ……adevarul este altul. Cum foarte corect spuneati dumneavoastra la niste articole de acum o luna doua….”fapte concrete, dovezi”. Asa este foarte usor, si de o parte si de cealalta…..ca abuzeaza, ca fura, ca minte ca …ca ….ca….., in spatele anonimatului. Propun sa fim profesionist si corecti pana la capat. Multumesc !

Aveți dreptate. Nu o sa vrea fostul nostru coleg sa îmi trimită dosarul disciplinar. Îl are și domnia sa. I-au fost trimise sesizările la comisia de disciplina și dovezile pe care se sprijină aceste sesizări.

Adresa mea de mail este cosmin.dorobantu@fsanp.ro

Aștept documentele și promit ca dacă este așa cum spune colegul sub semnul anonimatului, voi interveni punctual.

Radem, glumim dar nu e motiv serios sa dai un om afara doar pentru că nu a salutat un ofițer sau l-am înjurat.O iei gradual.

Ce baiatu ? Sa înjuri un superior nu este motiv să-l destitui ? Dacă erai in alta țara făceai pușcărie pentru injurii adresate superiorului . Treziți-vă, habar nu aveți ce însemna sa lucrezi într-un sistem de siguranța naționala !

Dar invers,ce crezi,se poate?!Sunt foarte mulți agenți insultați și înjurați de către superiori și nimeni nu ia atitudine!La ei de ce nu se procedează ca în cazul agentului;nu cred că există cineva in acest sistem care să nu cunoască și astfel de spețe sau agentul nu este in sistemul de apărare și siguranță națională!?!

Confirm cele spuse de tine. La penitenciarul timisoara au fost jigniti……..,,,atat agenti cat si ofiteri chiar de marele,, doctor” si nu au fost luate masuri.

Buna ziua domnul Dorobantu.
Mă chinui sa plec dar nu reusesc nici un raspuns…pleaca piloșii si alte categorii iar fraierii raman..ne amagesc o cu singura perioada de mutare.. sesiunea ce abia a trecut nu a dat nici o sansa celor tineribde plecat.. e o rusine.. de sistem

Dacă scria numele și prenumele tău și te făcea idiot publicai comentariul? De asta nu trec unii testările psihologice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *