Categories
ANP penitenciar

Trecerea agenților în corpul ofițerilor…

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) va face publice posturile de ofițeri alocate pentru concursul de trecere a agenților în corpul ofițerilor (TCO).

250 de posturi pentru TCO

Vineri sau cel mai târziu luni, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) va publica cele aproximativ 250 de posturi de ofițer de poliție penitenciară pentru TCO.

11 replies on “Trecerea agenților în corpul ofițerilor…”

in privinta serviciului psihologia personalului se vor face modificari sau urmeaza noi decapitari la testarea psihologica?

Am inteles le posteaza , dar facem ceva si cu procedura anevoioasa la nivelul ANP? Concursuri de tco avem postate dar demararea probelor nu a inceput nici acum , intram intr-un alt an.

Guvern interimar sau nu, fara proteste nu vom obtine specialistul de clasa, daca nu iesim in strada riscam la 01 ianuarie sa ne sara iar cu marirea, si toate au explodat, iar sa pierdem cei 25% e deja prea mult.

Domnule Dorobanțu de ce agenți din sectorul administrativ intampina probleme când doresc să se mute în sectorul pază?Sunt mai calificați personalul din exterior?

Atenti!!!
Se pare ca masurile sindicale au efect in educatie:

OFICIAL Salariile profesorilor se măresc cu 16%, de la 1 ianuarie 2022
Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS) şi Ministerul Educaţiei vor susţine solicitarea sindicatelor din învăţământul preuniversitar şi universitar privind aplicarea de la 1 ianuarie a celor două majorări salariale pentru aceste categorii, de câte 8% fiecare, care au rămas restante în urma prorogării anterioare a prevederilor legale, potrivit unui comunicat al MMPS.

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, s-au întâlnit miercuri cu reprezentanţii sindicatelor din învăţământul preuniversitar şi universitar, cu care au discutat situaţia salariilor de anul viitor ale personalului din învăţământ, potrivit comunicatului.

Ei vorbesc de 16% (8+8) pt ca se refera la salariul actual , in fapt sunt cele 2 mariri de 25% ramase restante la bugetari(singuri ramasi restant, noi si profesorii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *