Opinologii, părerologii și omniscienții din penitenciare despre COVID-19
ANP, penitenciar

Opinologii, părerologii și omniscienții din penitenciare despre COVID-19

Având în vedere numărul mare de îmbolnăviri de COVID-19 în rândul angajaților din penitenciare, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) face apel la responsabilitate din partea  tuturor polițiștilor de penitenciare în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Dacă refuzați vaccinarea, acceptați măcar testarea!

Prezentați simptomele îmbolnăvirii de COVID-19, testați-vă! Feriți-vă familia și colegii de virus!

Avem colegi care din motive medicale recomandate de medici specialiști nu pot să se vaccineze. Îi înțelegem, îi sprijinim. Este foarte important să nu infectăm pe cel de lângă noi. Tocmai de aceea, cei care nu sunt vaccinați sunt mai predispuși la îmbolnăvire decât cei vaccinați.

La ATI, aproximativ 95% dintre decese sunt dintre cei nevaccinați. Statistica aceasta ar trebui să le ridice un semn de întrebare celor care refuză vaccinarea din motive de genul: ”Așa vreau eu să nu mă vaccinez/testez.”, fără să aibă vreo justificare rațională decât subiectul postărilor de pe Facebook.

1.318.367 de infectări, 38.542  de morți

Cifrele oficiale arata că în România s-au înregistrat din cauza COVID-19 un număr de 1.318.367 de infectări cu acest virus și 38.542 de decese.

În ultimele zile s-a înregistrat un record absolut al persoanelor care au decedat din cauza COVID-19: aproximativ 330 de persoane. Au fost înregistrate 15.000 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Iresponsabilitatea șoșocistă…

Nu vă lăsați influențați de politicieni care își construiesc capital politic pe spatele acestor bolnavi și morți din cauza COVID-19! Documentați-vă din surse credibile (statistici oficiale, sfaturile specialiștilor)!

Dumneavoastră credeți că ”oculta mondială” vrea să extermine prin vaccinare populațiile țărilor dezvoltate și să repopuleze Terra cu români și bulgari?  (Teoria ocultei mondiale)

România și Bulgaria ocupă ultimele locuri în Uniunea Europeană în ce priveşte rata de vaccinare.

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ce priveşte inovația.

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ce priveşte educația financiară.

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ce priveşte competențele digitale.

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ce priveşte educația (studii superioare).

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ce priveşte fondurile bugetare alocate cercetării și dezvoltării.

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ce priveşte dotarea spitalelor.

ULTIMUL LOC ăsta, nu vi se pare cam deranjant pentru românul părerolog, opinolog, omniscient? Dacă tot suntem deștepți și pricepuți în tot și în toate (inclusiv în virusologie) cum de SUNTEM PE ULTIMUL LOC în mai toate domeniile?!

34 thoughts on “Opinologii, părerologii și omniscienții din penitenciare despre COVID-19

 1. Vi se pare normal că anp vrea sa testeze și vaccinatii? O sa fie un motiv pentru sosocisti sa nu se vaccineze, pentru că oricum ești “scobit” in nas…

 2. Nu cred că-i nimeni împotriva testării dat nu înțelegem de ce se facilitează de către angajator răspândirea bolii? Oare acestă facilitare prin continuarea curselor, vizitelor, etc., nu are un iz penal?
  Bine, bine, eu vin la muncă unde am pretenția ca angajatorul să-mi ofere protecție (nu printr-o simplă mască, neeficientă) nu să faciliteze libera mișcare a civililor, astfel crescând riscul îmbolnăvirilor! Poate noi suntem vaccinați dar părinții nostrii bolnavi, pensionari nu pot face vaccinul. Cine răspunde pentru viața lor în caz ca eu vaccinatul, purtător de virus, împart liber în stânga sau dreapta Covid-ul?
  Bun, ma testez dar am dreptul să mi se acorde un minim de protecție! Astăzi, pe baza unui simplu certificat verde , se întra la conjugal fără a se testa în prealabil persoana vizitatoare.
  Angajatorul/Statul are pretenția ca noi să înțelegem importanța vaccinării dar noi nu avem voie să cerem angajatorului/statului un minim de protecție bacteriologică!
  Trist!

  1. Cred că statul/angajatorul are pretenția minimă!! ca inainte de a-ți da cu părerea , să faci diferența între bacterie și virus(SARS-CoV-2 fiind un virus…). Altfel statul/angajatorul te va proteja doar bacteriologic, dacă asta ceri.
   Se pare totuși că mulți ar fi de acord cu introducerea bățului în…. nas, dar să fie gratis!!

 3. Un articol foarte corect, bine documentat. Totul pleaca de la educatie. Cu parinti plecati “afara” cu invatatori si profesori slab motivati sau pur si simplu dezinteresati, ne “bucuram” de rata mare de analfabeti si de analfabeti functionali. In Romania cei care sunt dedicati si vin cu placere sa-si faca meseria au scazut procentual sub 30%, restul se simt umiliti , demotivati, demoralizati. Asa au luat nastere pupincurismul, slugarnicia si dezinteresul fata de semeni. Revenind la noi , cei din penitenciare, cred ca am dovedit intr-o foarte mare masura responsabilitate si incurajez colegii sa isi mentina nivelul de responsabilitate si sa ia decizii corecte pentru ei si familiile lor in privinta vaccinarii. Avem doctori foarte buni in sistem, suntem colegi, deci intrebati, sigur va lamuresc. Va doresc sanatate. Multumiri domnule Presedinte pentru articol.

 4. Intr o țară normală această sosoaca (intentionat am scris cu litere mici),ar trebui scoasă din parlament și declarată persoana non grata. Profită de naivitatea si lipsa de cultură a oamenilor,pentru a promova ce?cred ca nici ea nu stie.Dar ,în fine ,trecând peste acest non exemplu,noi,nu trebuie să avem în cârcă eventuale îmbolnăviri,sau chiar decese. Aviz colegilor mai tineri si puternici:vaccinati va ,si lăsați la o parte prejudecățile. Popoarele evoluate nu si omoară cetățenii cu bună știință!!!informati va din surse credibile!!!Sănătate maxima tuturor!!!

 5. Bun articolul, dar clasamentele dumneavoastră, domnule Dorobanțu, sunt doar exemplificative! În toate clasamentele posibile, suntem ori pe primul, ori pe ultimul loc.
  Toți părerologii ăștia suferă de “nebăgare în seamă”. “Știu ei” cum oculta mondială caută să se îmbogățească pe spatele românilor cu vacciurile “anume” făcute și COVID-ul ăsta produs în laborator. Am vești proaste pentru șoșoiști: nu interesează pe nimeni ce se întâmplă în România! De unde v-ați luat civilizația occidentală, 80% nici nu au auzit de România. Platformele prin care vă împrăștiați inepțiile (rețele de socializare, internet, telefon mobil) tot de niște oameni geniali, ca cei care au inventat vaccinurile au fost produse. Mulți dintre noi nici nu ne-am fi născut fără acestea.

 6. Buba va veni cand se va impune vaccinarea/testarea REGULATA obligatorie. Sa ne plătească statul testele dacă tot suntem asa “democratici”,nu?

  1. Bine că vedeți bube numai în ce vine, exact ca “drobul de sare” din povestea celebră, nu în ce se întâmplă acum. Vaccinați-vă cât e gratis și nu o să mai fie nevoie de teste/vaccinări obligatorii.

 7. Este corect ca cei vaccinați să meargă la serviciu și cei nevaccinați să stea acasă în izolare într-un birou in care a fost descoperit un coleg pozitiv.Cei doi colegii trebuie să lucreze pentru șase colegii.

   1. De ce ar fi corect să fie vaccinați toți? Care este logica? De ce sa nu fie toți, nevaccinați? Din ce surse v-ați format idei privind garanția acestui vaccin? Nici măcar producătorul nu oferă o certitudine privind viitoarele sechele!

    1. “Mare dreptate ai”!
     La ce tâmpenii debitezi, clar ești victima unui vaccin făcut în copilărie.
     Ți-a afectat creierul.

  1. În sistemul ANP, pierzi și cu dovezi de fraudă la concursuri, și dumneata vrei să-ți cauți dreptatea cu suspiciuni?
   Mor de râs!

 8. Domnule presedinte,
  Ca a spus DG-ul de plata concediului cu sporuri?
  Azi s-au facut platile, insa nu cum spun instantele, ci cum a spus tampenia de instructiune cu media pe ultimele 3 luni….
  Daca nici deciziile instantelor nu le aplicam…..

  1. O sa discutam Decizia săptămâna viitoare in ședința DG-SINDICATE.

   FSANP a solicitat DG ANP sa modifice Decizia astfel încât sa nu fie prejudiciata oamenii deloc.

 9. Pai dacă actele în vigoare scriu negru pe alb ca militarul aflat în co sa fie remunerat ca și când a fost la serviciu, ce este asa greu sa se stabilească un salariu ca și când a lucrat toată luna, iar când ia co o zi sau o luna, sa primească acel salariu calculat. Ce medie pe ultimele 3 luni?
  Dacă în ultimele 3 luni au fost de medical sa zicem, ce medie sa facă? De unde a scos-o? Iar face precum cu decizia cu aplt limitat câștigată în instanta pe la Constanța? Oare juridicul din ANP ce face? Nu-i spune conducătorului ce prevede legislația?
  Rușinos!
  Iar cu vaccinarea este opțiunea omului.
  Avem colegi vaccinați care fiind în co, au rămas fără gust și miros și din proprie inițiativa și-au făcut teste rapide ieșind pozitivi. Oare dacă veneau la munca, nu împărțeau în stânga și în dreapta virusul?
  Garantat vacinații împrăștie acest virus fără sa știe…

  1. Prietene ….vaccinul te impiedica sa faci o formă gravă și să nu ajungi in spital.de infectat te poti infecta si poti da si la altii.rationamemtul este ca odata vaccinati multi oameni scade presiunea pe spitale și secții ATI .astfel pandemia se transformă într-o epidemie.cam greu de priceput pt unii din păcate…

 10. O sa ma injure multi dar astia sunt Politistii de Penitenciare care au fost angajati in altimi 5 ani.Pacat de acest sistem care a fost ocupat de niste vai mama lor ,care nu stiu decat sa scrie si sa citeasca de pe FACEBOOK.

 11. Bravo!!! 👏👏👏👏 Bine spus. Noi și bulgarii am deconspirat aceasta vaccinare! Vrem salarii ca afara, vrem spitale ca afara, vrem o țară ca afara dar nu facem nimic pentru asta! Tot UE este vaccinat în proporții de peste 60-70%, noi și bulgarii suntem deștepți! Ne pasa de sănătate ca știm mai bine care e treaba. La fel cum știm cu multe treburi… De aia suntem pe ultimul loc… De deștepți ce suntem!

 12. Suntem ceea ce suntem pentru ca multi sunt fricosi iar majoritatea sefilor sunt antivaccinisti. Slugile sunt de regula curajoase doar pe bloguri. Cunosc cazuri in care oamenii s-au vaccinat dar le este frica sa recunoasca sa nu fie luati peste picior de tot felul de melteni de colegi pe post de sefi. Unii s-au prins ca au si avantaje cu statul acasa. Vin vaccinatii la serviciu sa le faca treaba ca asa se face management performant iar sefii care detesta vaccinul stau si ei acasa, dau dispozitii vaccinatilor. Altii vin bolnavi la lucru ca nu vor sa piarda bani la salariu in medical. Suntem ca la circ. Restul e doar zgomot si fum.

Comments are closed.