Dacian CIOLOȘ, prim-ministru desemnat, față-n față cu politicianismul de haită.
penitenciar, sindicat

Dacian CIOLOȘ, prim-ministru desemnat, față-n față cu politicianismul de haită.

Aseară am mai fost încă o dată spectatorii unui episod de proastă calitate dintr-un film cu actori politici mediocri. RO-boțelul K l-a desemnat placid pe Dacian CIOLOȘ să formeze un Guvern și să meargă cu el în Parlament. Șanse minime… Haitele îl vor ”executa”.

RO-boțelul galvanizat a grăit: “stat eşuat” şi “situaţie dezastruoasă”

Actorul (n.r. Dacian Cioloș – așa cum l-a numit Klaus IOHANNIS) se va întâlni în Parlamentul României cu indolenţa, aroganța și bășcălia unor politicieni mai periculoși decât pandemia de COVID-19. Sunt acei politicieni care au făcut din România un ”stat eșuat” și-au aruncat românii în această ”situație dezastruoasă”.

Prețurile au crescut. Facturile la fel.

Criza aceasta politică este răul cel mai mic. Adevăratele crize cunt criza economică și criza sanitară. În realitate, însă, rezolvarea celorlalte crize care afectează romanii și care sunt considerate cele mai grave (economică, sanitară) depinde fără doar și poate de rezolvarea corectă şi rapidă a crizei politice.

Criza economică este deja cu un picior dincoace de ușă. Cine este informat corect, înţelege gravitatea situaţiei în care ne aflăm și că dacă nu se acționează rapid la nivel politic, celelalte două crize vor face mii ori zeci de mii de victime. Prețurile au crescut și fac simțită golirea buzunarelor românilor. Facturile la energie electrică și gaze au crescut considerabil, iar scumpirile nu se vor opri. Încotro mergem?!

Lipsă de responsabilitate; lașitate și politicianism de haită

Toate partidele politice au dat dovadă de lipsă de responsabilitate față de români, de o lașitate pe care nici ziariștii aserviți nu au mai putut-o ascunde în spatele cuvintelor de sirop. Politicianismul de haită va câștiga mereu. Oricâte reproșuri dure ar face românii în fața televizoarelor sau pe Facebook, haita câștigă, însă țara se duce spre colaps.

România, dulcea mea prăpastie!

PSD, PNL, USR, Partidele ”oculților”sunt aceeași mizerie. Arsenal de televiziuni, publicațiile şi ziariştii influenți au contribuit la dezvoltarea acestei mizerii. Noi toți, prin nepăsarea noastră, am contribuit la această mizerie. România a devenit sacul de box al acestor politicieni mărunți, cinici și orgolioși.

Ne plângem de ei, însă noi i-am votat. Politicienii de azi suntem noi, cei de ieri. Schimbarea în bine ar fi să nu mai gândim ca ei, să ne aplecăm spre principii și valori etice. Singura soluție de salvare  imediată este ieșirea masivă în strada și apoi participarea la vot. Ori, vorba președintelui: Jucați golf!