Începe testarea psihologică pentru funcțiile de conducere din sectorul operativ.
ANP, penitenciar

Începe testarea psihologică pentru funcțiile de conducere din sectorul operativ.

Începând cu săptămâna viitoare, se trece la testarea psihologică a candidaților înscriși pentru ocuparea funcțiilor de conducere (sectorul operativ) din unitățile penitenciare subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

DASDRP-ii sunt primii pe listă.

Candidații pentru posturile vacante de director adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar (DASDRP) sunt primii care vor susține testarea psihologică începând cu prima zi a săptămânii viitoare. Urmează candidații pentru funcțiile de șef serviciu, apoi șef birou (șef tură și șef secție).

Concursuri finalizate până la sfârșitul anului 2021.

Concursurile pentru funcțiile vacante de conducere din sectorul operativ se dorește a fi finalizate până la finele acestui an. Numărul mare de candidați pentru funcțiile vacante din sistemul penitenciar, raportat la prioritatea ocupării posturilor și situația pandemică generată de COVID-19 au făcut ca Serviciul Psihologia Personalului (SPsP) să încetinească procesul de ocupare prin concurs a posturilor vacante, dat fiind faptul că ofițerii psihologi ai SPsP trebuie să testeze un număr limitat de candidați.

10 thoughts on “Începe testarea psihologică pentru funcțiile de conducere din sectorul operativ.

  1. E foarte greu sa finalizeze toate concursurile până la sfârșitul anului. Poate doar cele de șef serviciu sau adjuncți

    1. Crezi că are vreo relevanță modalitatea de examinare? Grila poate fi mai dificilă decât teoria pură.

    2. Se va da grilă pentru șef tură și șef secție, citește anunțul de concurs !

  2. Ciolos a declarat ca pana in 2022 vrea sa elimine pensiile speciale. O sa mi se raspunda ca noi nu avem pensii speciale. Stiu, dar altii care mesteca niste clisee jenibile nu stiu.

  3. Doar se dorește a fi finalizate până la finalul anului 2021 nu înseamnă că vor fi finalizate. Fizic e cam greu zic…

Comments are closed.