Secția din Ișalnița a Penitenciarului Craiova va avea un nou pavilion pentru deținuți și o seră
penitenciar

Secția din Ișalnița a Penitenciarului Craiova va avea un nou pavilion pentru deținuți și o seră

Consiliul Tehnico-Economic al Administrației Naționale a Penitenciarelor a avizat un proiect tehnic privind obiectivul de investiții „Pavilion de Detenție + Seră – Penitenciar Craiova, Secția exterioară Ișalnița”. Acolo, va fi posibilă cazarea a 84 de deținuți, cu asigurarea tuturor perimetrelor prevăzute de lege, precum și construirea unei sere de 150 mp, potrivit studiului efectuat.

În seră vor lucra persoanele private de libertate, care vor avea chiar și posibilitatea calificării în meseria de legumicultor. Valoarea investiției se ridică la suma de 1.065.380 euro și activitățile prevăzute se vor derula pe o perioadă de 12 luni.

Investiția este prevăzută în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor corecționale din România prin implementarea principiului normalității – 4NORM-ality”. Acest proiect este finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021, programul „Justiție” și a fost implementat de către Administrația Națională a Penitenciarelor.

Sursa: jurnalulolteniei.ro

 

2 thoughts on “Secția din Ișalnița a Penitenciarului Craiova va avea un nou pavilion pentru deținuți și o seră

  1. Se pare ca guvernul are de gand sa suplimenteze bugetele de salarii doar pt educatie si sanatate, se pare ca nu atragem atentia si nici interes nu prezentam….

Comments are closed.