Voucherele de vacanță pe lista priorității Guvernului în anul 2022
penitenciar

Voucherele de vacanță pe lista priorității Guvernului în anul 2022

Voucherele de vacanță se află pe lista priorității Guvernului în anul 2022. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) ne trimite spre consultare un proiect de OUG (ordonanță de urgență) care ar face posibilă acordarea, în anul 2022, a voucherelor de vacanța polițiștilor de penitenciare.

1450 de lei pentru un salariat

Instituțiile publice vor acorda în perioada 01 Ianuarie – 31 Decembrie vouchere de vacantă în cuantum de 1450 de lei. Măsura este venită și în scopul atenuării efectelor negative ale pandemiei de COVID-19, ajutând în acest sens structurile turistice care au avut activitatea suspendată din cauza Coronavirusului.

10 thoughts on “Voucherele de vacanță pe lista priorității Guvernului în anul 2022

 1. Si cei care nu au reusit sa deconteze in 2021 pe 2021 pentru ca au schimbat politicienii repede macazul in ianuarie?

   1. Polițiști de la M.A.I protestează aplicând in proporție de 80% avertismente măcar au inițiativa și fac ceva , pe când noi nu facem nimic, nu veniți cu o soluție sa putem protesta.Un protest cu impact foarte puternic ar fi de exemplu refuzul de a intra in serviciul la tura …zic și eu dacă se dorește a se face ceva cu adevărat și de a fii luați in seama . Cu respect

 2. Despre titlul de specialiști ce se mai aude???
  Nu de alta, dar azi in unitate șefii de compartiment au fost chemați la ședința cu BRU, cică să fie pregătiți cu referate acordare drept încă din luna noiembrie 2021.
  Câți bani înseamnă asta in brut sau net cum se știe la a ANP, respectiv cât va lua un agent și cât un ofițer
  Mulțumesc

  1. Avem doar garanții ca se va acorda specialistul de clasa. Deși sunt puțin sceptic. Noi așteptăm săptămâna aceasta sa vedem ce spune Dl. C. PREDOIU. De săptămâna viitoare notificat angajatorul ca refuzam munca suplimentară. Sper ca toti polițiștii de penitenciare sa fie uniți si sa aibă încredere ca daca nu urmează liderii vor avea de pierdut.

Comments are closed.