Condoleanțe! Un coleg de-ai noștri din Penitenciarul Arad s-a sinucis.
penitenciar, stiri

Condoleanțe! Un coleg de-ai noștri din Penitenciarul Arad s-a sinucis.

Un coleg de-ai noștri din Penitenciarul Arad s-a sinucis sâmbătă, cu un pistol mitralieră. Condoleanțe familiei! Este trist și regretabil ce s-a întâmplat. Motivele nu le știe nimeni. Odată cu el au plecat de pe acest pământ și grijile lui. Dumnezeu să-l odihnească!

32 de ani, 3 ani vechime în sistemul penitenciar

În data de 02.04.2022, în jurul orei 1150, la magazia de armament a Penitenciarului Arad, un ofițer l-a descoperit împușcat în cap pe agentul de poliție penitenciară Silviu MEREȘANU, în vârstă de 32 de ani, planificat în serviciu ca șef de schimb.

S-a procedat la sigilarea zonei, concomitent a fost apelat Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, iar în jurul orei 1215, un echipaj medical a sosit la sediul unităţii și a constatat decesul.

Momentan nu se cunosc motivele care au determinat acest gest plin de suferință. Despre producerea evenimentului au fost sesizate autorităţile competente și a fost informată familia colegului nostru decedat.

ANP a trimis o echipă de control

O echipă formate din directorul Direcției Management Resurse Umane (DMRU), un ofițer din cadrul Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar (DSDRP) și un ofițer psiholog din cadrul Serviciului Psihologia Personalului (SPsP) s-au deplasat în ziua decesului la Penitenciarul Arad pentru a efectua verificări.

4 thoughts on “Condoleanțe! Un coleg de-ai noștri din Penitenciarul Arad s-a sinucis.

Comments are closed.