Secții noi de deținere, funcții noi de polițiști de penitenciare (redistribuire/standardizare)
ANP, penitenciar

Secții noi de deținere, funcții noi de polițiști de penitenciare (redistribuire/standardizare)

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN, intenționează să redistribuie funcții de polițiști de penitenciare între unitățile subordonate. Penitenciarele în care au fost înființate noi secții de deținere vor primi funcții suplimentare de polițiști de penitenciare de la alte unități, în baza unor criterii obiectiv stabilite.

Echitate la nivelul sistemului penitenciar

Potrivit adresei nr. 32320/DMRU/06.05.2021, emise de Direcția Management Resurse Umane (DMRU), Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) are în vedere reechilibrarea statelor de funcții din unitățile subordonate, dat fiind faptul că, în unele penitenciare unde au fost relocați deținuți urmare înființării de noi secții de deținere.

“Având în vedere că, de la momentul standardizării au trecut 6 ani, precum și faptul că la unele unități penitenciare au avut loc modificări structurale care au dus la înființarea de noi sectii, Administrația Natională a Penitenciarelor intentionează efectuarea unei analize cu privire la necesarul de posturi la nivelul sistemului administrației penitenciare.

În acest context, vă adresăm rugămintea de a realiza o analiză din punct de vedere al statului actual, în raport cu elemente descrise mai sus și standardele de personal aprobate prin decizia Directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor nr. 348/2016, cu modificările și completările ulterioare.

În situația în care există discrepanțe evidente între standarde și situația de fapt, vă rugăm să înaintați, prin poșta electronică, propuneri argumentate pentru suplimentarea schemei de personal la adresa de e-mail dragos.dinu@anp.ro, până la data de 20.05.2022.

Pentru informații suplimentare, desemnăm ca persoană de contact pe doamna comisar de poliție penitenciară Cosmin Gabriel DINCĂ, telefon 0212426302, int. 27530, e-mail: cosmin.dincă@anp.ro.”

P.S. 

“V-ă rog să nu lua-ți ân calcul greșala genului domnului  Cosmin Gabriel DINCĂ! Ofițerul ân cauză ieste bărbat nu femeie. ANP nici de copy-paste nu m-ai e ânstare” (fraza este greșit scrisă pentru a atrage atenția opiniei publice pușcărioase cu privire la deprofesionalizarea sistemului penitenciar)

16 thoughts on “Secții noi de deținere, funcții noi de polițiști de penitenciare (redistribuire/standardizare)

  1. Știm cu toții cam ce înseamnă în mediul penitenciar să te adresezi unui bărbat cu apelativul “doamnă”!!
    S-a schimbat ceva între timp??

  2. E un pas inainte. Dupa ani de zile. Ca de obicei, reactie intarziata. Infiintezi tu “ANP- le” diverse sectii, exemplu: psihici, fara a te gandi macar, ca este nevoie de suplimentarea personalului. Daramite sa mai iei in calcul ca ai nevoie de personal specializat: doctori, asistenti medicali samd. Bravo!!! Dupa ani si ani……

  3. Când se afla care sunt avizele cererilor de mutare de la ședința ANP? Le postați Dvs pe site aici? Multumesc

  4. Buna ziua Domnule Presedinte! Avizele din partea Anp cu privire la sesiunea de mutare cum le aflam, deoarce cei de la resurse umane spun ca eu nu au de unde sa stie si aplicatia nu functioneaza?

  5. Domnule Presedinte,ce statut are comisarul sef de penitenciare Lungu C.?Nu il vede nimeni la job,sta numai de reparat masinile particulare ale anumitor ofiteri si subofiteri.Va rog ,puteti viziona camerele de supraveghere

Comments are closed.