Complex SOVATA - 50% reducere pentru polițiștii de penitenciare
ANP, FSANP, Info, stiri

Complex SOVATA – 50% reducere pentru polițiștii de penitenciare

Complex SOVATA – Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare este unul dintre punctele turistice accesibile polițiștilor de penitenciare, la prețuri rezonabile, cu 50% reducere. Stațiunea Sovata este superbă! Vă spun din proprie experiență. Recomand colegilor un sejur în Sovata, cu cazare la Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare – Complex Sovata.

Poziționare ultracentrală

Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare – Complex Sovata este poziționat ultracentral în stațiunea balneoclimaterică Sovata, oraș situat pe cursul superior al râului Târnava Mică la confluența cu râul Sovata, la poalele munților Gurghiu, în județului Mureș, Transilvania, România.

Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare – Complex Sovata este o unitate destinată odihnei și refacerii capacității de muncă, dar și centru de pregătire profesională și perfecționare pentru personalul din Ministerul Justiției.

Cunoscută și sub denumirea de „Vila Magistraților”, locația a fost dată în exploatare în anul 2002 sub conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor și este amplasată pe promenada principală a stațiunii.

38 de camere, 3 săli de conferință, sală de mese si restaurant, 100 de persoane

Compusă din două corpuri de clădire, totalizând un număr de 38 de camere, 3 săli de conferință, sală de mese si restaurant, cu o capacitate maximă de cazare pentru 100 de persoane, conducerea unității împreuna cu personalul  vă asigură cazarea în condiții de o curățenie impecabila, un confort decent si liniște, asigurând totodată parcarea în curtea proprie, supravegheată video.

Atracții turistice

 1. Lacul ursu – situat la aproximativ 250 m de cladire, cel mai cunoscut dintre lacurile helioterme ale stațiunii Sovata, de asemenea este și unicul lac helioterm din Euroipa si cel mai mare astfel de lac din lume.
 2. Salina Praid – situată la aproximativ 7 km, baza de agrement este amenajată la „Orizontul 50” care se află la o adâncime de 120 m de la suprafață. Transporetul persoanelor se face cu autobuzele salinei, pe o distanta de 1250 m până la poarta de intrare în baza de agrement.
 3. Lacul negru – situate la aproximativ 300 m, singurul lac de origine antroposalina din stațiunea Sovata și este situat în partea sudică a Muntelui de Sare.
 4. Mocănița – stația este situate la aproximativ 1 km, va oferă o călătorie pitorească spre Câmpul Cetății,
 5. Hanul Pescăresc – situate la aproximativ 15 km, se poate ajunge și cu mocănița, specialitatea acestui local este păstrăvul.

Cum poți beneficia de bilete de odihnă cu 50% reducere

În conformitate cu alin (6) art. 5 din Decizia 1077 din 25 noiembrie 2021 privind aprobarea Procedurii de distribuire a biletelor de odihnă pentru poliţiştii de penitenciare în centrele aparţinând sistemului administraţiei penitenciare, “La întoarcerea din concediul de odihnă, după efectuarea sejurului, beneficiarul biletului prezintă structurii economico-financiare documentele justificative pe baza cărora se decontează 50% din contravaloarea biletului”.

Câteva poze…

13 thoughts on “Complex SOVATA – 50% reducere pentru polițiștii de penitenciare

 1. Hai să mergem la Sovata
  Unde-a făcut tata armata!
  Da’ piscină și saună n-au?

 2. Domnule presedinte,

  Se poate merge cu reducerea de 50% si fara a avea un bilet de tratament din cele repartizate in unitati de ANP, sunt 7-8 bilete pe unitate de 400 de persoane…. Va dati seama ce sanse sunt sa obtii unu..

 3. Ce mai zic celelalte sindicate de protest?
  Tot liniste.
  Haideti sa va mai zic ceva interesant, pt toti bugetarii valoarea tichetului de masa de la 1 iulie va fi majorata de la 20 la 30 lei, astq inseamna 200 lei in plus pt fiecare.
  Noi ce facem, norma noastra de hrana nu se mai actualizeaza???

  1. In afara de 2 sindicate din politie (SNPPC si SIDEPOL) nimeni nu a mai reacționat la ce se întâmpla cu salarizarea noastră. Maine vom avea o intalnire cu cele 2 sindicate.

    1. FSANP, FPP, FSSP (penitenciare) și SNPPC, SIDEPOL (poliție) au stabilit azi ca vor purta discutii prealabile în următoarele zile cu PNL si PSD pentru a identifica o soluție de deblocare a legii salarizării unitare.

     FSANP a făcut apel si la celelalte organizații sindicale din poliție, insă nu a răspuns niciuna.

     Suntem doar 5 organizații sindicale care încercăm să rezolvăm această problemă a salarizării polițiștilor, militarilor si polițiștilor de penitenciare.

 4. Pentru pensionarii din sistemul penitenciar și care nu sunt membrii de sindicat se poate. Mulțumesc.

Comments are closed.