Supliciile Udrei sau viața în pușcărie. Explica Cosmin Dorobanțu, lider FSANP “La mintea lui Tetelu”
ANP, FSANP, justitie, penitenciar, sindicat

Supliciile Udrei sau viața în pușcărie. Explica Cosmin Dorobanțu, lider FSANP “La mintea lui Tetelu”

Podcast TETELU și Cosmin DOROBANȚU – președinte FSANP despre viața în pușcărie a Elenei UDREA, condiții de muncă, întâmplările prin care au trecut polițiștii de penitenciare cu deținuții, condiții de muncă și de detenție, viața de lider de sindicat, deținuții VIP din penitenciare și șefii de clanuri mafiote.

7 thoughts on “Supliciile Udrei sau viața în pușcărie. Explica Cosmin Dorobanțu, lider FSANP “La mintea lui Tetelu”

  1. Tetelu…..fain jurnal avea in Catavencu, pe vremea cand mai scoteau si “almanahe” … Citeam cu placere.

  2. Cu respect! Am urmărit cap coada podcastul Dvs👍Realist, fără gunoi sub preș .Stima

  3. Avem nevoie să ni se arate ceea ce vedem , sau de cineva care are inițiativă și dorește să facă ceva , să schimbe ceva ?

  4. Foarte bine descris sistemul penitenciar ,dar nu faceti prea multa reclama la conditiile din penitenciare ca s-ar putea sa creasca numarul de detinuti semnificativ.
    In rest tineti-o tot asa.

  5. Felicitări pentru podcast! În urmă cu ceva ani am avut ocazia să vizitez Penitenciarul din Craiova facand parte dintr-o secție de votare și atunci v-am apreciat enorm atitudinea profesionista.
    Deși nu activez în domeniu vă urmăresc cu drag de ceva vreme tocmai pentru că imi plac oamenii pasionați de ceea ce fac! Dacă toate domeniile esențiale ar fi reprezentate de lideri de sindicat ca dumneavoastră cu siguranță ar fi totul diferit. Mult succes în tot ceea ce întreprindeți.

Comments are closed.