Poliția și Penitenciarele au devenit ținta interlopilor. Agresorii lor devin agresorii noștri.
ANP, FSANP, justitie, penitenciar, sindicat

Poliția și Penitenciarele au devenit ținta interlopilor. Agresorii lor devin agresorii noștri.

Un polițist a fost atacat cu o bâtă de baseball, în trafic de către doi interlopi din Dr. Tr. Severin. În autoturism se afla și copilul polițistului. Cu toate că acest caz a devenit viral pe Facebook, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți nu are nicio reacție. Interlopii vor ajunge în penitenciar și li se va părea normal să agreseze și polițiști de penitenciare.

Agresorii lor devin agresorii noștri

Nici penitenciarele nu sunt departe de poliție în ceea ce privește cazurile de agresiune sau amenințare din partea infractorilor împotriva angajaților. În penitenciare se întâmplă un ultraj la două zile. Alarmant este că ceea ce vedem astăzi pe străzile patriei, vom vedea în curând în penitenciare. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și Ministerul Justiției (MJ) ar trebui să identifice măsuri de contracarare a fenomenului ultrajelor care a cuprins România.

Poliția și Penitenciarele au devenit ținta interlopilor

Ceea ce vedem azi la Dr. Tr. Severin, când conducerea IPJ Mehedinți tace în păpușoi din cauza incompetenței și/sau din cauza legăturilor nepermise cu clanurile interlope care le sponsorizează afacerile, le întrețin casele, excursiile, amantele, este dovada că România nu mai este un stat de drept, ci este o monarhie a infractorilor ai căror reprezentanți îi întâlnim prin Guvern și prin Parlament.

Să protestăm pentru siguranța noastră!

Cu astfel de politicieni, Poliția și Penitenciarele au devenit ținta interlopilor. Sindicatele din poliție și din penitenciare ar trebui să iasă în stradă și să ceară modificarea legii, astfel încât polițiștii și polițiștii de penitenciare să se simtă protejați împotriva agresiunilor infractorilor, altfel vom asista la slăbirea autorității instituțiilor de forță ale statului.

9 thoughts on “Poliția și Penitenciarele au devenit ținta interlopilor. Agresorii lor devin agresorii noștri.

  1. Buna ziua! Aveți idee când începe concursul de agent operativ ? In ce luna oare ? Dacă e Septembrie/Decembrie.. măcar sa știm și noi …

Comments are closed.