Acalmia a cuprins poliția, armata și pușcăria. Protest în stradă sau gargară pe Facebook?
ANP, FSANP, sindicat

Acalmia a cuprins poliția, armata și pușcăria. Protest în stradă sau gargară pe Facebook?

Hoitul salarizării polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare continuă să pută a mârșăvia partidelor: PSD și PNL. Mirosul putred al “promisiunii de 1/4” amânate de Curtea Constituțională a României (CCR) pare că nu mai deranjează nasul niciunui angajat din sectorul de apărare, ordine publică și siguranță națională. Sclifosiții care răcneau zilele trecute pe Facebook, aruncându-se furibund în lupte pe internet, au intrat brusc într-o stare de acalmie. Lăsați gargara pe Facebook și haideți în stradă, să protestăm!

PNL și PSD au lansat tema falsă a modificării pensiilor militare (PNRR)

PNL și PSD au aruncat în spațiul public, prin presa de partid, tema falsă a introducerii principiului contributivității pentru toate pensiile, inclusiv pentru pensiile militare. Schema aceasta a temelor false, care deturnează atenția de la realitatea greu de acceptat este des întâlnită în ultimii ani. A naiba schemă, că de fiecare dată dă rezultate! Romanii, printre care se numără și polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare înghit de fiecare dată gălușca și se duc pe fentă. S-au dus și acum și se pare că nu se dezmeticesc.

Polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare NU trebuie să uite de țeapa PSD și PNL legată de majorarea salarială. Da, majorarea aia promisă cu 1 iulie 2022!

PNRR e precum Constituția. Se respectă când se vrea.

Reforma pensiilor este prinsă în PNRR. Cu toții știm că politicienii respectă PNRR, cum respectă cetățenii Constituția. Politicienilor din “monstruoasa coaliție” au început să le ghiorțăie mațele și se gândesc cum să-și tragă degetele prin banii proiectelor cuprinse în PNRR, ca apoi să le deguste cu papilele lor umede și lacome. PSD și PNL nu dau două flegme rugoase pe pensiile militare. Politicienii bălesc zelos la banii din PNRR și nu dau nici măcar un scuipat amorțit pe pensiile lui nea Gheorghe din poliție, armată sau din penitenciare.

Protest sau gargară?!

Linsul rănilor amare și suduiala din spatele tastaturii, la adresa guvernanţilor inepţi şi inapţi, nu îi vor constrânge pe politicienii PSD și PNL să aplice legea salarizării unitare. PROTESTUL și BLOCAREA ACTIVITĂȚILOR din poliție si din penitenciare pot produce noduri în gât aliaților de conjunctură “pe bază de hoție” PSD și PNL.

SĂPTĂMÂNA VIITOARE, VĂ AȘTEPT LA PROTEST, ÎN FAȚA CURȚII CONSTITUȚIONALE A ROMÂNIEI.

22 thoughts on “Acalmia a cuprins poliția, armata și pușcăria. Protest în stradă sau gargară pe Facebook?

 1. Bună ziua ,
  D-ule președinte mă adresez dumneavostră cu următoarea problemă : anul trecut în luna decembrie mi-am depus dosarul pentru concursul de agent operativ.Nici în ziua de astăzi nu se mai știe nimic de concurs….i-am stresat pe colegii dumneavoastra de la RU la maxim.Inițial am mai participat la un examen in luna noiembrie a anului trecut.Ce se întâmplă cu noi cei care am avut la dosar fișa medicală care deja a expirat urmând să expire si testarea psihologică?Nu se gândește nimeni că sunt o grămadă de cheltuieli mai ales în contextul actual….dacă tot aveam șansa să nu mai plătim fișa medicală și testarea psihologică nu s-a făcut nimic de către ANP.Și la fel ca mine mai sunt mulți la nivel național.Vă rog dacă se poate face ceva și pentru noi….mulțumesc frumos

 2. Dacă o sa mergeți la CCR după data de 18, o să găsiți acolo doar portarul…. judecătorii fiind în vacanță până în septembrie.

 3. Va salut Dl Președinte ! Un comentariu despre bani de primit ar fi adunat mulți baieti pe site acizi . La protest multă lume ? Respect pentru Dvs

 4. Desi este vacanta parlamentara, guvernul poate emite ordonante de urgenta, s au asigurat de asta acum 1-2 luni.
  Deci, se poate face absolut orice indif de amanarea CCR

  1. Protestele ar trebui sa fie organizate la sediile partidelor, cu un simplu OUG se poate modifica orice!

 5. Bună ziua , domnule președinte , pentru cei care îndeplinesc condițiile de pensionare ce sfat ne dați , plecăm mai stăm pentru că totul este în Ceață . Mulțumesc anticipat !

 6. Cât de reală este această modificare a pensiilor militare, domnule Dorobanțu ? E praf in ochi sau chiar se pregătește ceva ?

 7. Aveți arme din dotare și stați să vă uitați la Popor cum este omorât pe a locuri din lipsuri și legi.

 8. În opinia mea,ca fost lucrător,protestele nu vor rezolva nimic!
  Doar oprirea actvității dă roade!
  Evident asigurănd treimea necesară
  Oprirea să aibă caracter de durată,pănă veți vedea negru pe alb,că revendicările au fost soluționate!
  Dacă se cedeaza ptr. faptul că se va forma o comisie,din start e un eșec!

Comments are closed.