Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a-nceput să cadă...
ANP, Info

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a-nceput să cadă…

”A-nceput de ieri să cadă
Câte-un geam, acum a stat.”

(George COȘBUC al zilelor noastre)

Temperaturile extreme și insuficiența aerului condiționat din birourile Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au făcut ca geamurile din noul sediu al Aparatului central al penitenciarelor să se dilate până când au crăpat la propriu, în special la etajele superioare.

Norocul polițiștilor de penitenciare și al cetățenilor care s-au deplasat pe trotuarul din fața Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a fost că sticla ferestrei buclucașă este securizată și nimeni nu a fost rănit. Singurul deranj al angajaților a fost unul psihic, cauzat de bubuitura puternică a 4 metri pătrați de sticlă încinsă.

În acest moment atmosfera din biroul Direcției Supraveghere Medicală (DSM) din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) este una incendiară, la propriu.

(Va urma…)

10 thoughts on “Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a-nceput să cadă…

 1. Cu stima Dl Președinte ! Suntem de cacao foc prin postarea dnei ofițer pe tik tok de la Craiova.Mâine poimâine poate apar și pe OnlyFans din păcate . Cu respect

  1. Pe only a apărut deja o fosta dna ofițer tot de la Craiova, actualmente pensionar

 2. Vedeti ca la Craiova mai aveti un exemplar! Tot fost ofiter, chiar director, actualmente pensionara. Ale dreacu oltence fierbinti…..

 3. Un stiulete deontolog si profesionist, altfel nu sunt la Irealitatea tv trompeta lu’ Pacuraru si a lui Rares Bogdan invatatorul ajuns mare scula cu nunta de fite- avea bani de rasini din beci daca era invatator- o baga ca mor detinutii in puscarii si gardienii fac live pe net din birou.Daca era asa profesionist ar fi spus realitatea: ca aia e pensionata si nu mai are treaba cu institutia.Dar nu se mai vindea.In schimb se vand ei pe nimic.

  1. Am citit de cateva ori sa inteleg ce ai vrut sa zici, dar nu am reusit.Din petitiile hotilor intelegi ce vor, dar din comentariu tau nu.Din pacate, pe zi ce trece mi se confirma ca avem hoti care sunt mai destepti ca unii din noi.

 4. Nu fratioru nu se vind pe nimic se vind pe miliardele de la UE pe care au vindut tara.

  1. Pe miliardele imprumumutate de Citu se faceau tot ce se cere de UE dar e vad problemele doar cind ajung acolo.(in penit).Am lucrat cu (in pirnaie) si stiu ce parere au despre noi cind sunt la putere.Suntem 00000

 5. Ceea ce multi scriau aici despre specimenele din sistem, mai cu perdea, gasiti in ziarul gandul de azi cu nume si prenume. Si articolul aminteste si de alt personaj important din sistem care faia si spanzura fiind in functie, iar el avsa rahatul sub pres……

Comments are closed.