Avocatul Poporului, Renate WEBER, se gândește la viață sexuală a deținuților. Mai mult sex pentru deținuți.
ANP, penitenciar

Avocatul Poporului, Renate WEBER, se gândește la viață sexuală a deținuților. Mai mult sex pentru deținuți.

Avocatul Poporului, Renate WEBER se gândește la viață sexuală a deținuților, transmițând directive Poliției Penitenciare ca instituția să depună toate diligențele ca perioada acordată deținuților pentru dreptul la vizită intimă să fie exercitată în limita maximă legal instituită. Practic, Renate WEBER vrea ca durata partidelor de sex (aka vizita penală) a deținuților să fie cât mai lungă. 

Recomandarea 112: mai mult sex între deținuți

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a dispus, în data de 17.08.2022, prin adresa nr. 40238/DSDRP/17.08.2022,  unităților penitenciare subordonate Recomandarea nr. 112 din 28 iulie 2022 a Avocatului Poporului referitoare la periodicitatea  vizitei intime a deținuților. Practic, mai mult sex pentru deținuți.

La VICTIMELE infractorilor, de ce nu se gândește Avocatul Poporului, Renate WEBER?!

La victimele infractorilor nu se gândește nici Avocatul Poporului și nici Parlamentul sau Guvernul. Toată atenția statului este îndreptată către infractorii închiși, pentru care statul român cheltuiește 198 de lei pe zi.

11 thoughts on “Avocatul Poporului, Renate WEBER, se gândește la viață sexuală a deținuților. Mai mult sex pentru deținuți.

 1. Va salut! Aveti ceva date despre inceperea programarilor la psihologic pentru posturile de ST/ SS?

   1. Poate îți citești puțin comentariul din 08.iunie….
    Atunci ți se părea normal ca deținuții să-și reguleze frustrarile, prin refularea la camera intimă a persoanelor de sex feminin care-i vizitează…

     1. Părerea președintelui contează…
      P. S. Cu ocazia asta poate ajung și în penitenciare “instrumentele” din cauciuc solicitate de USR prin PNRR(dacă am înțeles bine în valoare de peste 200000 de euro!!).
      Ce să mai zic de ONG-rile susținute din bani publici care nu pot dormi ca nu cumva deținuții să rămână ne….. i.

 2. Mai sunt in derulare concursuri pe functii de conducere incepute la finalul anului 2021 si inceputul anului 2022, functii atat din teritoriu cat si din cadrul ANP pentru care inca nu s-au facut programarile la psihologic. Drept urmare, mai este de asteptat. Le vor lua cronologic.

 3. Vizita intima se acorda asa cum prevede legislația. Ce vrea renata asta? Este n……ă?

 4. domnule presedinte va rog un raspuns legat de modif. oug 59/2017 care a avut loc in luna august 2022 in jurul datei de 04 aug.cu intrare in vigoare la 15 sept. 2022?

 5. Despre adresa dmru 34848/05.08.2022 ce se aude?! Au fost liste făcute pe sub masa?!? Eu n am auzit nimic prin unitate. Care sunt ofițerii care au fost selecționați?!?

Comments are closed.