Ofițer (femeie) din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a-și continua relația de iubire cu un deținut acuzat de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, șantaj și evaziune fiscală.
FSANP, penitenciar, stiri

Ofițer (femeie) din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a-și continua relația de iubire cu un deținut acuzat de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, șantaj și evaziune fiscală.

I. D. C, ofițer (femeie) din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia în data de 22.08.2022, pentru a-și continua relația de iubire cu deținutul C.M. BEJAN, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, liberat din arest preventiv în data de 13.08.2022.

Liberarea deținutului urmată de demisia ofițerului

Proxenet, dealer de droguri și lider al unui grup organizat, deținutul C.M. BEJAN s-a liberat în data de 13.08.2022 din Penitenciarul Mărgineni, iar ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia la câteva zile după liberarea interlopului (22.08.2022).

Bejan, interlopul cluburilor de lux din București

Deținutul C.M. BEJAN este cunoscut drept ”interlopul cluburilor de lux din București”, întrucât asigură droguri pentru VIP-urile și celebritățile dâmbovițene.

Ofițerul premiat de conducerea Penitenciarului Mărgineni

În anul 2021, ofițerul regim penitenciar (femeie) a fost ”premiat” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucări de excepție și misiuni speciale. Curiozitate: Care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?

Ofițerul dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar

La câteva zile dupa ce deținutul C.M. BEJAN a fost liberat din arest preventiv, ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia pentru a continua relația de amor cu fostul deținut, însă în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer iși dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar.

70 thoughts on “Ofițer (femeie) din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a-și continua relația de iubire cu un deținut acuzat de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, șantaj și evaziune fiscală.

  1. La câți “pensați – epilați” sunt în sistem n-ar fi de mirare ca în scurt timp să apară și variola maimuței…

 1. Poate reveni asupra demisiei in termen de 15 zile de la data înregistrării acesteia, conform disp. art. 135, al (5) din cuprinsul Legii 145/2019

   1. Art 135 se refera la cele 15 zile de la data înregistrării cererii de demisie. Daca revine asupra cererii până la termenul de 15 zile, demisia nu a produs efecte. Mai departe, este nevoie de analiza situației in cadrul comisiei de disciplină:)

 2. Măcar a avut bunul simț să își dea demisia. La Timișoara era prin anii 2003-2004 o directoare adjuncta Economico-Administrativ Roinita se numea și poreclita maioreasa care avea la Deservire un detinut inginer constructor fost coleg de facultate cu ea cu care executa trageri din toate pozițiile. Ei și?

  1. Dacă tot ai auzit de d-na Roiniță atunci trebuie să știi că femeia a murit în martie 2007 și nu este fair să vorbești așa despre persoane care nu mai sunt printre noi dar bârfitorii de serviciu denigrează pe oricine cu sau fără motiv, mă întreb cu ce te ajută ceea ce ai comentat azi,aici și cu alte ocazii,care e satisfacția ?

 3. Cu respect Dl Președinte! Din păcate infractorul o scoate la treaba iar pentru 50 vocea și talentul o recomanda😁Acest stimulent este folosit de către șefi pentru cu totul altceva .Dacă se reîntoarce in sistem dsoara mai are și alți ppl bine. Multe idile 😁Stima pentru Dvs

 4. A mai fost și pe la Rahova o deșteaptă d-asta, și după ce i-a dat un picior în c– interlopul liberat, plângea pe la poarta unității și pe la ANP sa o angajeze iarăși.
  Cam asa sta treaba cu bravii ofițeri ai politiei penitenciare.

  1. Si o sa mai fie cazuri de genul acesta, atata timp cat nu se ia nicio masură de combatere a fenomenului. DPCT (structura centrala) doarme in teniși si nu are nicio campanie din aceasta de descurajare a acestor actiuni defăimătoare.
   Ce poti sa ceri unui DPCT condus surogat de loredana corduneanu și bicefal de Geo BURCU care mai are si P. Rahova de condus?!
   Dacă i-ar lua cineva la boabe mărunte pe specialiștii din DPCT-ANP, ar rămâne în pantaloni scurți cu dosul gol în gratie.
   Nu mai spun că scheleții din dulapurile DPCT-ANP ar incepe să umble ca zombii prin Penitenciarul Rahova.
   Avem informații…

   1. Si chiar si asa, de ce nu se sesizeaza organele competente in aceste spete cu posibil iz penal???

 5. Pe noi ne pica la psihologic pe capete, după 15-20 ani vechime,si pitipoancele trec fără niciun bai!!!ce sa zic,cum e turcul…si pistolul!

 6. In primul rand invatati sa scrieti in limba romana. In al doilea rand, domnisoara a terminat Academia de Politie, a muncit si invatat sa ajunga aici. Nu a introdus obiecte interzise sau droguri si nici nu l-a ajutat cu nimic pe respectivul. Da, este urat ce a facut domnisoara, dar pentru ce o denigrati atat? Pentru ca a facut ce a vrut cu viata ei? Isi asuma si cu timpul, demisia din sistemul penitenciar ii va prii… nu umbla cainii cu covrigi in coada prin puscarii…ba chiar nu mai merita deloc sa te angajezi in acest sistem.

  1. Invață tu limba română să pui diacritice acolo unde trebuie pe ritmuri de manea 😉

  2. Individa dacă tot a absolvit Academia de Poliție mă gândesc că a făcut-o pentru o carieră , să fie in slujba cetățeanului , să aibă o funcție de demnitate publică, să servească comunitatea și nu să se implice emoțional și sentimental în relații cu interlopi,ea nu a auzit de codul deontologic al acestei profesii?A venit în sistem să se mărite cu un ( fost) deținut?!Putea să o facă și din postura de civil,simplu cetățean din afara .

  3. Parca ar fi terminat Oxford, si sistemul a câștigat un angajat model . Dacă citea statutul funcționarului nu se încurca cu un deținut, este ilegal si imoral, dar e bine ca a scăpat sistemul de asemenea rușini !

  4. se pare ca nu stiti ce inseamna codul deontologic stimabile si punct , ca nu doresc sa intru in discutii care va depasesc.

   1. Ce vă face să credeți că unul care a lucrat peste 25 de ani in sistem nu știe ce este codul deontologic,stimate domn,unii se dau mai “rotunzi” decât e cazul.

  5. Era de apreciat dacă își scria demisia atunci când a început relația cu deținutul. Dacă a așteptat ca deținutul sa se libereze, toți ne putem da cu părerea care a fost regimul aplicat deținutului în cauză de către domnișoara absolvent de academie.

  6. Pai noi Romanii platitori de taxe nu vrem asa ceva in structurile de forta. Sa merga in mediul privat. Jigodii pe banii statului….pe banii Romaniilor. Voi vreti respect de uniforma si drepturii….la brat cu interlopii….huuuooooo

 7. Oamenii sunt buni numai atunci cand lucreaza peste program si nu cer ore, doar atunci cand primesc mai multe taskuri si nu zic nimic, doar atunci cand nu isi iau concedii cu lunile sau anii, doar atunci cand jocurile de putere din conducere cad pe ei, doar atunci cand sunt sifoane, doar atunci cand ei nici macar nu mai exista si sunt doar un numar intr-o puscarie… bataie de joc zilnic, zilnic… frustrari si polite de platit in care cei buni pierd iar nenorocitii isi mai pun o perna la scaun. Tragic, tragic pentru acest sistem, iar ce vremuri se arata….de bine nu va fi deloc.

 8. Jonnu-le când ești angajat nu prea ai voie la idile de genul asta.Si să spună merci multi angajați că nu e ca în armata americana legat de relațiile între colegi.

  1. Nu are de unde sa stie. Va dati seama cam cate cunostinte profesionale are doamnul/doamna, dacă nici principiile si valorile etice ale sistemului nu le cunoaste.
   Ne miram de ce se duce sistemul asta în groapa si de ce multe colege isi pun dosurile goale in gratiile detinutilor.

 9. La Mioveni au dat afară o astfel de ofițereasă îndrăgostită. Cu tot cu academia ei. Dar dragostea e mare în pușcării. Ne facem de râs

 10. Din păcate aveți dreptate domnule Președinte. Sistemul se afunda pe zi ce trece în întuneric și haos. Păcat… nu sunt apreciați oamenii cu , caracter , profesioniștii și incoruptibilii, însă avem excepționali care la polul opus sunt habarnisti.

 11. Mai stiu eu pe cineva, care tot asa, ca sa se simta bine detinutul, baga pastile de potenta :). Normal ca a fost prins si dat afara. Fara mila pentru genul asta de colegi, care copiaza vocabularul, comportamentul detinutilor si se incaiera cu ei. Zile de puscarie le-as da si lor.

 12. La Bacau pe mosie la fel.Cica urmeaza sa vina DIP ul sa o unga pe fata MAMICII adjunct Eap cu toate ca nu a sustinut vreun examen .deh ca asa vrea MAMICA.

 13. Opinia publică ne va judeca și după astfel de exemple negative și regretabile dar eu consider că marea majoritate a personalului penitenciar sunt oameni onești,cu bun simț și etică profesională ,mai sunt și așa zisele “uscături” ,ca peste tot..Dezavuez din tot sufletul astfel de apucături.

 14. Italienii au o vorbă: „il culo e il cuore non si può comandare” = „cu_ul (fundul) și inima nu se pot comanda!”. Asemenea specimene nu mai au ce căuta în sistem (și nici nu aveau) și sper să nu se găsească vreo portiță legală pentru ca duduia să fie reprimită pentru că-i nepoata nu știu cui. Oricum, dacă e așa îndrăgostibilă găsește ea pe cineva s-o recicleze prin vreo altă instituție pe bani mai mulți.
  Ideea e că sistemul nostru e putred până în măduva oaselor și tot putregaiul pornește de sus. Mă uit cu îngrijorare la noile generații și constat cu părere de rău că cei mai mulți dintre noii colegi nu-și au locul aici și mă refer atât la absolvenții măreței academii (care e doar un SNPAP de trei ani), cât și la ofițerii din sursă externă, dar și la agenții absolvenți de SNPAP sau din sursă externă. Cei mai mulți colegi tineri au proasta impresie că s-au angajat la stat și trebuie să „stea”. Cu greu gasesți un tânăr pe care să te poți bizui. Pe angajații mai vechi îi caracteriza așa-zisa „șulfăneală”, dar atunci când făceau ceva, făceau cu simț de răspundere, aveau și conștiința muncii, pe ăștia tineri îi caracterizează nu doar șulfăneala, ci și aroganța, disprețul față de muncă și față de reguli și multe alte atribute nepotrivite.
  Sistemul ăsta ar trebui regândit din temelii, puși oamenii potriviți în locurile potrivite, pe merit, nu cu sprijinul cloacelor politice, redată demnitatea personalului și regândite regulile detenției, pentru că e mai mult pension decât pușcărie.
  S-avem sănătate și conducători destoinici!

  1. Folosiți mai mult coerciția, domnilor! O sesizare, două, trei, la comisia de disciplină, și să-i vezi cum își corectează comportamentul. Ori se pun pe treabă, ori să-și găsească de lucru în altă parte.

 15. Asta cu relația destrămata nu e musai sa fie adevărată. Un cal troian în sistem prinde bine interlopilor…zic…

 16. domnilor nu aruncati cu pietre. la Timisoara anul de gratie 2016 luna a 7 a ziua 28 ,intreg personalul disponibil al unitatii scotocea padurile judetului caras-aeverin in speranta gasirii evadatului. sefa ec. ad. de atunci ,dna lili pleaca cu masina unitatii la scotocire , dar cum socoteala din targ nu e aceeasi cu cea de la puscarie dna ajunge sa faca plaja la valiug la casa situata pe malul lacului ,aflata in posesia unui detinut incarcerat la timisoara.

  1. Bă,cum le știți voi pe toate!Te minunezi,nu alta, parcă sunteți investigatori particulari nu polițiști de penitenciare!Mi-e silă de astfel de oameni de nimic….n-au nevoie,nu vad bârna din ochiul lor de paiul din ochiul altuia ,de ce nu v-ați dus frate la SRI și la alte instituții pline de clevetitori, bârfitori,tăietori de frunze la câini și altele.A plecat Georgică și voi ați rămas traumatizați,cu sechele?! Ăsta de le știe pe toate este cumva Grigore Ureche de Timișoara?

 17. Va întrebați pe ce a luat 50 % , poate nu stiti , la Margineni se da 50 % , doar intre rude , prieteniii si vacante facute cu șefii , pachete , pitipoance de birou , etc . , daca se face un control real se constată că 50 % primesc doar cei care au abonamente ! sunt cadre care fac munca cea mai grea in secții cu vechime de peste 10 – 15 ani si nu au primit odată 50 % , despre ce vb. e Margineni ( fala ANP – ului )

 18. Ca să nu vă mai mirați de atâta lipsă de integritate, vă provoc să întrebați câți Polițiști de penitenciare din aparatul central au decontat, spre exemplu, transportul până la Baia Mare în anul în curs cel puțin. Ar fi interesant de aflat câți sunt din DPCT 🙂

 19. alooo. oare ce se inampla acum e ceva nou ? nuuu . e decand puscaria si va ramane multa vreme. la penit. Timisoara doamnele de la reeducare mergeau la salonul de infrumusetare al detinutului sa si dreaga vergeturile. unele mai slabe de inger au divortat in speranta ca ppl le va trece pe numele lui. dar ce nu au inteles ele este faptul ca au fost seduse si abandonate.

 20. tot la timisoara una din pshioloagele unitatii sub atenta ocrotire a lui georgica ,director pe atunci a inceput o frumoasa poveste de dragoste cu unul dintre cei mai mari dealeri de droguri din arad ,aflat incarcerat la timisoara. sau mutat inpreuna prin tara sa le piarda lumea urma

 21. Și la Craiova a fost o doamna comisar șef care s…..ea p….a la deținut prin gratie . :))) așa era dragostea de mare .

 22. Mare greseala, draga mea colega, daca iubitul tau infractor se reintoarece la puscarie cine o sa aiba grija de el, trebuia sa ramai in sistem ca singur are niste prieteni incarcerati cu nevoi speciale……..

 23. Totul pleacă de la directorul penitenciarului comisaru șef Valentin Aldea, șeful de secție Giartu Eduard inspector și Smarandescu Agent șef adjunct corupti până în măduva oaselor

  1. Acuzațiile sunt destul de grave. Va rog sa detaliați câteva aspecte care sa poate canaliza eventuale controale MJ, ANP sau poliție pentru a face verificări in consecință.

 24. Am și eu o speță mai ciudată: am lucrat în ANP pentru aproximativ un an până când am luat neinspirata decizie de a mă încadra în MAI.

  Întrebarea mea este: se poate, printr-o minune, să fiu reîncadrat sau măcar dacă stiti daca se vor mai scoate locuri de agent operativ din sursa externa, fiindcă prima variantă e doar un vis.

  Mulțumesc

    1. Nici cu susținere nu cred că e posibil, transferurile de acest gen se fac pe posturi compatibile între cele 2 ministere, cu aprobarea celor doi miniștri… Eu unul nu știu să se fi transferat cineva de la MAI la ANP sau invers

 25. Domnisorica asta a ajuns la 66 comentarii! Oricum nu il bate pe Alexei al III lea al Timisoarei. Ala ajunsese la peste 70. A propos, timisorenii mai stiti ceva de el? Cica s-ar lasa cu niste dosarele…… Sa fie adevarat?

Comments are closed.