Elevii devin polițiști de penitenciare. Festivitatea de absolvire SNPAP Tg. OCNA. 25 de ani de la înființarea școlii. Secretarul de stat Bogdan ILEA prezent la eveniment.
FSANP, justitie, sindicat

Elevii devin polițiști de penitenciare. Festivitatea de absolvire SNPAP Tg. OCNA. 25 de ani de la înființarea școlii. Secretarul de stat Bogdan ILEA prezent la eveniment.

31.08.2022, ultima zi de elev al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna (SNPAP Tg. Ocna), de mâine elevii vor devenii colegii noștri, vor deveni polițiști de penitenciare. Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) urează elevilor SNPAP Tg. Ocna ”Bun venit în Poliția penitenciară!”. Dublu eveniment: un sfert de veac de la înființarea școlii ca instituție de învățământ militar. La eveniment este prezent secretarul de stat al Ministerului Justiției (MJ) Bogdan ILEA.

Piațeta Primăriei orașului Târgu Ocna, locul defilării

Festivitatea de absolvire a promoției 2022, se desfășoară azi, 31 august 2022, începând cu ora 1000, în Piațeta Primăriei orașului Târgu Ocna și la sediul școlii, accesul publicului fiind liber.

Bucurie pentru elevii și personalul școlii

Debutul în carieră a fpromoției de agenți de poliție penitenciară, reprezintă moment de sărbătoare și de mare bucurie pentru elevii și personalul SNPAP Tg. Ocna. Semnificației și importanței acestui eveniment le sunt adăugate emoțiile pe care absolvenții școlii le vor simți la rostirea jurământului de credință prin care își vor lega destinele de poliția penitenciară, alegând astfel cu bună știință și cu convingere să se dedice serviciului patriei și ordinii de drept.

Aniversarea a 25 de ani de la înființarea Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna

Acum un sfert de veac, lua ființă Școala Națională de Administrație Penitenciară Târgu Ocna, instituție de învățământ militar, devenită emblematică pentru sistemul penitenciar românesc, care a oferit de-a lungul unui sfert de veac multor generații de ofițeri și agenți de poliție penitenciară șansa să se formeze aici ca oameni și ca profesioniști de cel mai înalt nivel.

Secretarul de stat al Ministerului Justiției prezent la festivitate

Prezent la festivitatea de absolvire a promoției de agenți de poliție penitenciară – 2022, organizată la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna (SNPAP Tg. Ocna), secretarul de stat al Ministerului Justiției (MJ) Bogdan ILEA, marchează, într-un moment de sărbătoare și de mare bucurie pentru elevii și personalul şcolii, debutul în carieră a agenților de poliție penitenciară, iar discursul domniei sale dovedește, încă o dată, că organizațiile sindicale reprezintă un partener de dialog social pentru Ministerul Justiției (MJ).

Instituția partenerului de dialog social valorizată de către Ministerul Justiției

”Domnule director general, preacucernici părinți, stimați reprezentanți ai sindicatelor, stimate cadre didactice, dragi absolvenți… ”– începe mesajul domnului secretar de stat al Ministerului Justiției (MJ) Bogdan ILEA, care demonstrează încă o dată că ”partenerul de dialog social” nu reprezintă o formă fără fond, ci o instituție care derivă din viziunea democratică a Ministerului Justiției (MJ) de a funcționa în concordanță cu principiile și valorile etice în care angajații și conducerea instituției cred cu adevărat.

Mesajul domnului secretar de stat al Ministerului Justiției (MJ) Bogdan ILEA: https://fb.watch/feTWXl9HbL/

3 thoughts on “Elevii devin polițiști de penitenciare. Festivitatea de absolvire SNPAP Tg. OCNA. 25 de ani de la înființarea școlii. Secretarul de stat Bogdan ILEA prezent la eveniment.

  1. Felicitari, succese si multa baftă….
    Mi_as dori ca si fiul meu sa îmbrace această uniforma ❤️❤️❤️

Comments are closed.