600 de BMW-uri fac cât 2062 de polițiști. Autoturismul nu oferă siguranță cetățeanului român.
FSANP, stiri

600 de BMW-uri fac cât 2062 de polițiști. Autoturismul nu oferă siguranță cetățeanului român.

Criminalitatea a copleșit poliția română, iar Lucian BODE cumpără BMW-uri. Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) atrage atenția Ministerului Justiției (MJ) să se poziționeze departe de asemenea achiziții cu iz favorizant, ilegal și obscen de păguboase pentru cetățean, pentru instituția penitenciară și pentru polițiștii de penitenciare. Într-un târziu, vinovații vor răspunde penal. Realitatea a demonstrat că intangibilii unei epoci politice trecute, care au abuzat de banul public, sunt actuali pușcăriași.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) critică achiziția de BMW-uri a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), deoarece, cu banii cheltuiți pe bolizii de lux, într-un an, ministerul putea angaja și plăti aproximativ 2062 de polițiști.

Cei aproximativ 2062 de polițiști ar fi putut fi un real folos pentru cetățeanul român, întrucât ar fi contribuit la creșterea siguranței românilor, în contextul în care România se numără printre statele cu cei mai puțini polițiști din Uniunea Europeană. Mai puțini polițiști în stradă, mai multe infracțiuni comise, mai multe victime ale infractorilor…

600 de BMW-uri nu reduc numărul orelor suplimentare

Cei aproximativ 2062 de polițiști ar fi putut diminua numărul orelor suplimentare efectuate de polițiștii surmenați de multitudinea de sarcini incalificabile ale unor șefi înrolați politic și care au tot interesul să slăbească autoritatea și calitatea poliției române. Polițiștii slab pregătiți și insuficienți fac aproape imposibilă descoperirea infracțiunilor sau a faptelor reprobabile, iar cetățeanul de rând decontează.

600 de BMW-uri nu reduc deficitul de personal

Cei aproximativ 2062 de polițiști ar fi putut reduce deficitul de personal din poliție, situație care ar fi condus la eficientizarea activității polițienești și la degrevarea de sarcini suplimentare ale actualilor polițiști. Miile de dosare care zac efectiv în sertarele Inspectoratelor Județene de Poliție, din cauza lipsei de personal, s-ar fi redus considerabil.

15 thoughts on “600 de BMW-uri fac cât 2062 de polițiști. Autoturismul nu oferă siguranță cetățeanului român.

 1. Sa privim si partea buna…geamurile bolizilor de lux sunt mai scunde si iesirea infractorilor pe acolo e mai dificila…aaa, bine, asta daca se vor fi gasit cumva la interior(!?), din cine stie ce gafa a vreunui agent mai nou…e la fel de actuala vorba….tara arde si baba…..se vor duce si acestea langa acele MCV-uri supra-dotate achizitionate in urma cu ceva timp pt nus’ce laboratoare de criminalistica….deh…criterii de competenta….

 2. Putin off topic: de ce nu se deconteaza si pensionarilor ochelarii de vedere? Mai ales ca din momentul in care ochiul incepe sa-si piarda din acuitate dioptria va creste mereu.

 3. Fostul director de la Baia Mare, Chiș Horică din Cavnic, face presiuni continu asupra colegilor din unitate care sunt citați la procuratura, pentru ca să nu declare ce.știu despre el.. De când a fost demis, doar se plimbă prin pușcărie și nu lucrează nimic, doar povești și bârfe,. Asta face. Nu are ținută de serviciu, e civilescu. Șeful siguranței, Pop Răzvan și directorul adjunct. FILIP DANIEL, se fac că nu văd nimic, nu îl pun la treabă. Noi nu îl vrem la escorte și la pază pe acest individ. Cerem control din Anp legat de ofițerul siguranță Chiș . Va rugam, dl.presedinte, informați și luați măsuri…

 4. Erau discuții sa afișeze la psihologic ce funcții se echivalează sa știm si noi!!!Aveti idee când o vor face ?

 5. Domnule președinte aveți ideea când scot la concurs posturile vacante de DASDRP, SSAR și SSSD???Astept un rapsuns când aveți timp!

    1. Va salut! Si pt cele de sef sectie sunt sanse sa se dea eaxamenul anul asta? Si aici nu ma refer la psihologic ci la restul probelor

     1. Este de interes acest aspect domnule presedinte. Va puteti interesa daca se va tine anul acesta concursul pentru sef sectie?

Comments are closed.