Colonia România! Slugile și PNRR-ul paralizează cetățenii. Ulise TOADER (prezentatorul ROC TV) poate uni mișcarea sindicală.
Info, penitenciar, sindicat

Colonia România! Slugile și PNRR-ul paralizează cetățenii. Ulise TOADER (prezentatorul ROC TV) poate uni mișcarea sindicală.

Despre faptul că România este o colonie a puterilor străine nu trebuie să mai vorbesc, deoarece toți știm și simțim acesta lucru. Istoria ne spune că: o țară în care un alt stat își ține bazele militare este o colonie, nu un popor independent. Despre politicienii actuali… au ridicat “calitatea” de slugă la cel mai înalt nivel de la fanarioți și până în prezent. PNRR-ul asigură prioritățile Uniunii Europene în dezavantajul celor ale României. Votat cu două mâini de slugile politice ale momentului, a condamnat colonia România la moarte! Când nu ai implementat niciun jalon/țintă din PNRR și tu, politicianule, îți îndrepți atenția spre Jalonul 215 (pensii), înseamnă că ești incompetent și cinic. Cetățenii printre care polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare nu trebuie să deconteze prostia, impostura politicienilor care, comparați cu Iuda, l-ar descalifica pe fariseu, făcându-l amator.

Triggerul reformei pensiilor militare și efectul pervers imediat.

Zilele trecute a apărut în spațiul public un proiect de ordonanță de urgentă potrivit căruia s-ar modifica actualele condiții de pensionare ale polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare. Proiectul este unul FALS. Ocazional, slugile din Colonia România aruncă în spațiul public câte un proiect de act normativ care face furori cu scopul de a testa opinia publică și/sau de a deturna atenția de la adevăratele probleme cu care se confruntă românii. Eh, acest proiect și-a atins scopul, iar efectul poate fi unul devastator pentru sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională: MII DE POLIȚIȘTI, MILITARI ȘI POLIȚIȘTI DE PENITENCIARE AR PUTEA IEȘI LA PENSIE SAU AR DEMISIONA dintr-un sistem care nu mai este atractiv. Efectul: deprofesionalizarea instituțiilor de forță ale Coloniei România. Rezultatul: UN CETĂȚEAN MAI VULNERABIL ȘI NEAPĂRAT:

Sindicatele ar trebui să rămână vigilente și UNITE. Ulise TOADER ar putea fi soluția unității.

Acest FACKE NEWS ar trebui să determine sindicatele de la nivel național să rămână vigilente și să se unească sub o singură cauza: INTERESUL MEMBRILOR DE SINDICAT. Alaltăieri, intr-o emisiune televizata ROMÂNIA CIVICĂ (ROC TV) – emisiune difuzată în mediul online – l-am rugat pe domnul Ulise TOADER (realizatorul emisiunii) să strângă la masă toate federațiile din România, dat fiind faptul că reprezentanții sindicatelor din toate domenii economiei naționale au trecut prin emisiunile domniei sale. Domnul a acceptat și în perioada imediat următoare va convoca toți liderii mișcării sindicale la o întâlnire, cu scopul de a UNI mișcarea sindicală pentru apărarea drepturilor și intereselor angajaților din România.

Aici aveți link emisiunii:

https://fb.watch/gt9N2LcHOy/

2 thoughts on “Colonia România! Slugile și PNRR-ul paralizează cetățenii. Ulise TOADER (prezentatorul ROC TV) poate uni mișcarea sindicală.

  1. Cineva trebuie sa pună ordine în știrile despre pensionare și salarizare ! Obiectivitatea cu bune si cu rele este mama încrederii, după anumiți,, ziariștii,, care zici că le știu pe toate dar nu verifică autenticitatea și credibilitatea informațiilor pe care cu lejeritate le aruncă în spațiul public pentru a uimi publicul,nu le face cinste scopului lor de a informa credibil !

Comments are closed.