Trei polițiști de la Penitenciar bătuți de huligani în centrul Iașului! Agenții au intervenit pentru a aplana un conflict
penitenciar, stiri

Trei polițiști de la Penitenciarul Iași au fost agresați de huligani în centrul Iașului! Agenții au intervenit pentru a aplana un conflict

UPDATE: Se pare ca “agresorii” au fost puși de un fost deținut să îi bată pe polițiștii de penitenciare.

Trei polițiști de la Penitenciarul din Iași și-au luat bătaie, dimineata, în centrul Iașului, după ce au intervenit să aplaneze un conflict. Agenții au ieșit dintr-un club din Iași și se îndreptau spre casă, moment în care au văzut câțiva tineri care se băteau pe bulevardul Stefan cel Mare. Din dorința de a-i liniști, aceștia au intervenit, însă indivizii au fost recalcitranți și au îndreptat pumnii către agenți.

 • In dimineata zilei de 12.11.2022, Secția 3 Poliție a fost sesizată de trei bărbați despre faptul că în jurul orelor 05.30, în timp ce se aflau în zona centrală a municipiului Iași, au fost agresați fără motiv de persoane necunoscute, fiind loviți cu pumnii în zona feței. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. Cercetările continuă la nivelul secției în vederea identificării autorilor și dispunerii de măsuri legale„, au transmis reprezentantii IPJ Iasi.

Sursa: aliasi.ro

6 thoughts on “Trei polițiști de la Penitenciarul Iași au fost agresați de huligani în centrul Iașului! Agenții au intervenit pentru a aplana un conflict

 1. Asta se întâmplă când polițiști de penitenciare lucrează noaptea ca agenți de pază în cluburi. Inevitabil intră în contact cu infractori care nu pierd ocazia ”să se răzbune” în libertate, în cazul acesta prin niște ”săgeți” bătăușe. Bine că nu a ieșit mai rău.

 2. Mâine se pensionează cel mai vechi om din sistem, este vorba de dasdrp de la Craiova . Un om care a plecat de jos iar prin ambiție și perseverenta a ajuns sus, iar Anp și-a bătut joc de el in ultima parte a carierei așa cum stie cel mai bine .
  Felicitări domnule director pentru întreaga cariera, Rușine celor care arunca cuvinte urate la adresa dansului . Sunteți niște nimicuri, pana acum îl pupați in dos și acum când pleacă îl împroșcați cu noroi, sunteți pur și simplu mizerabili.

  1. Ce băiat bun DSDRP!
   O mare pierdere pt tine, nu vei mai primi 50%.
   Intreb și eu.
   În rest, PENSIE LUNGA!

  2. Oamenii de caracter acum s au văzut….la Craiova nesimțirea a atins cote alarmante, anp ul și a bătut joc de d nul Calotă. La cum îl stimt, o să câștige procesul și ar fi bine să arate în presă hotărârea instanței. Până la urmă țineți aproape de ofițerii din Penitenciarul Craiova care merită. Pensie lunga d-lui Calotă și din partea mea.

  3. Din câte știu, cel mai vechi din sistem lucrează la Rahova. Este angajat din 1988. Oricum, pensie lungă și multă sănătate domnului Calotă!

Comments are closed.