Chestionar despre Poliția Penitenciară. Părerea dumneavoastră contează!
ANP, FSANP, penitenciar

Chestionar despre Poliția Penitenciară. Părerea dumneavoastră contează!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) vă invită să completați acest chestionar despre Poliția Penitenciară, pentru a observa opiniile dumneavoastră reale despre sistemul penitenciar. Chestionarul cuprinde teme referitoare la: calitatea ANP, transparență, numiri în funcții, împuterniciri, majorarea de 50%, protecția polițiștilor de penitenciare etc. Mâine vom publica si rezultatul răspunsurilor.

7 thoughts on “Chestionar despre Poliția Penitenciară. Părerea dumneavoastră contează!

    1. Este punctul de vedere al Comisiei Europene. Vedem ce fac politicienii patriei. Intre timp, va rog sa vă mobilizați pentru proteste si alte forme legale de actiune!

  1. Acel 50 ar trebui scos pentru ca e facut doar pentru cei de la birouri si in general sunt abonati cam aceleasi persoane, mai scapa ocazional si cate un “fraier” ca sa ii certifice pe “smecheri” .

  2. Ar fi interesant de stiut si publicat la cine ajunge rezultatele acestui sondaj si daca in urma acestor rezultate se vor lua masuri concrete, care sa faca lucrurile sa mearga mai bine.

  3. Faceti tot posibilul, sa se dea macar inca 1/4 din ianuarie!Anulati 50% pentru totdeauna, ca oricum iau aproape aceeasi pilosi, sifoane, “prieteni”de pahar, amante, de sefi numai zic, ca sunt abonati. Baga numai frustrare intre colegi.

Comments are closed.