În 2023, serviciile turistice pentru polițiștii de penitenciare se decontează în limita a 1450 de lei.
ANP, FSANP, penitenciar, sindicat

În 2023, serviciile turistice pentru polițiștii de penitenciare se decontează în limita a 1450 de lei.

Până în 2026, Guvernul a stabilit că serviciile turistice pentru polițiștii de penitenciare se decontează în limita a 1450 de lei. Prin urmare, și în 2023 polițiștii de penitenciare pot deconta serviciile turistice cu aceeași valoare. 

Ce spune OUG 131/2021…

OUG nr. 131/2021 privind modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru prorogarea unor termene prevede la

Art. IV

 (3) Prin derogare de la prevederile art. 1 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 8/2009, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările şi completările ulterioare, în perioada 2022-2026, pentru personalul militar, poliţiştii, poliţiştii de penitenciare şi personalul civil din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională se decontează serviciile turistice prestate de orice structură de primire turistică clasificată aflată pe teritoriul României, achiziţionate direct sau prin intermediul unei agenţii de turism licenţiate, în limita a 1.450 lei anual pentru un salariat.

6 thoughts on “În 2023, serviciile turistice pentru polițiștii de penitenciare se decontează în limita a 1450 de lei.

 1. D-le presedinte, sa înțelegem ca “orice structură de primire turistică clasificată aflată pe teritoriul României” se refera la acele structuri autorizate afișate pe site-ul ministerului turismului, sau ne putem caza la orice structură (pensiune, hotel, etc) turistica?!?
  Multumesc

 2. Nu înțeleg de ce nu se face și la noi sa nu mai fie cu decont și sa fie cu card cum au majoritatea.

  1. Pentru că s-au trezit unii de pe la MAI, cum că datele personale…secrete…. confidențialitate…bla-bla…prostii!
   Când se duce la pensiune sau hotel, nu trebuie să dea buletinul la recepție ca să fie înregistrat? În buletin sunt toate datele personale. Mai repede ești protejat cu un card ca cel pe care îl au celelalte categorii.

   1. Atât s-a putut la vremea aia lumea crezând că le vor fi dați banii in mana că înainte să se ducă la all inclusive. Țeapă că e program pentru sprijinirea turismului intern.Si a crescut birocrația.

Comments are closed.