Doamna Simona CALU (președintele comisiei de disciplină din Penitenciarul Brăila) are dreptul la replică.
penitenciar

Doamna Simona CALU (președintele comisiei de disciplină din Penitenciarul Brăila) are dreptul la replică.

Doamna Simona CALU, președintele comisiei de disciplină din cadrul Penitenciarului Brăila afolosit dreptul la replică vizavi de afirmațiile subsemnatului din articolul ”Ilegala comisie de disciplină de la Penitenciarul Brăila! Președintele cercetat disciplinar. Urmează plângerea penală și acțiunea în instanță. Directorul general mușamalizează infractiunea membrilor comisiei.”. Federația Sindicatelor din administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) acordă drept la replică polițiștilor de penitenciare care sunt acuzați de încălcarea legii, în scopul aflării adevărului. AICI dreptul la REPLICĂ!

Ministerul Justiției și Parlamentul trebuie să clarifice principiul ”garantarea dreptului la apărare”

Având în vedere că legea este neclară, fiind interpretată neunitar la nivelul poliției penitenciare, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) va cere un punct de vedere Ministerului Justiției (MJ) și Parlamentului României.

6 thoughts on “Doamna Simona CALU (președintele comisiei de disciplină din Penitenciarul Brăila) are dreptul la replică.

 1. reprezentantul sindical se afla acolo in calitate de aparator , nu era in calitate de auditoriu ca sa spuna fata asta ca sedinta nu a fost publica.
  2. unde se afla presedintele titular , fata este supleant si stiti care sunt cazurile in care poate cerceta presedintele supleant! legea 145/2019.
  3. hartia i-a scris-o altcineva ea nu este capabila de aca c4eva, lucuru demonstrat de toate concursurile pe care le-a picat din 2018 si pana acum.Ea nici nu stie sa redacteze la calculator.https://anp.gov.ro/wp-content/uploads/2018/07/director-adjunct-reintegrare-social%C4%83-4.pdf

 2. dna CALU refuza sa-si publice cv-ul pe site-ul penitenciarului Braila.Veti fi surprinsi sa vedeti ce studii are!

 3. Stima Dle Președinte!Greu cu caracatița neamurilor din sistem.Poate va ajuta DNA sa mai liniștiti din nereguli( ore suplimentare pentru pensii, 50 pe ochi frumoși ) Sunteți singur împotriva lor dar cu sprijinul membrilor .Respect

 4. D-le presedinte,
  La câți sefuti de acest gen avem prin tara, dacă faceți câte un articol pentru fiecare, cu siguranță ați putea face 2 sezoane cu câteva episoade fiecare.
  N-ar strica scuturați puțin… 😃

 5. Doamna nici ceapă n a mâncat, nici gura nu i miroase. Ușor cu pianul pe scări, stimabilo!

Comments are closed.