Comisia de disciplină din ANP își modifică componența.
ANP, Info

Comisia de disciplină din ANP își modifică componența.

Comisia de disciplină din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) s-a modificat în urma detașări unui membru supleant. Astfel, actualul director al Penitenciarului Giurgiu, care avea calitatea de membru supleant, a fost înlocuit cu șeful Serviciului Siguranța Deținerii, ofițer care, la rândul lui, este detașat de la Penitenciarul Baia Mare. Comisia de disciplină a ANP are competența de a se pronunța asupra vinovăției directorilor adjuncți din unitățile penitenciare, precum și a angajaților din aparatul central.

5 thoughts on “Comisia de disciplină din ANP își modifică componența.

  1. Dle presedinte,

    Agentii din aparatul central pe langa cei 0,25 la coeficient(peste cei 2,9) beneficiaza si de majorarea cu 12,5% a salariului cf art. 23 din legea cadru?

    “ Articolul 23
    Personalul militar, polițiștii, funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare și personalul civil care sunt încadrați în structurile centrale ale instituțiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională sau în structuri militare ale NATO sau UE dislocate pe teritoriul României, beneficiază de majorarea soldei de funcție/salariului de funcție/salariului de bază cu 12,5%.”

    Este adevarat?

  2. Buna ziua domnule președinte . Ce informații mai aveti despre calculul pensiilor pe viitor ? Se vor calcula pe 12 luni sau rămân pe 6 luni ?

Comments are closed.