Politicienii iși bat joc de pensiile polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare. FSANP, SNPPC, SIDEPOL și SCMD luptă în tranșee pentru pensiile militare.
FSANP, justitie, penitenciar, sindicat

Politicienii iși bat joc de pensiile polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare. FSANP, SNPPC, SIDEPOL și SCMD luptă în tranșee pentru pensiile militare.

Politicienii nu trebuie să își bată joc de pensiile polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare. Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) luptă în tranșee pentru pensiile militare, alături de sindicatele din poliție (SNPPC, SIDEPOL) și sindicatele militarilor rezerviști (SCMD).

39 thoughts on “Politicienii iși bat joc de pensiile polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare. FSANP, SNPPC, SIDEPOL și SCMD luptă în tranșee pentru pensiile militare.

 1. Pai nu trebuie sa-si bata joc si cei care mai sunt in activitate si spun ca ce treaba mai are sindicatul cu pensiile ar trebui sa se gandeasca si la faptul ca si ei vor ajunge la pensie.
  Legat de dezinformare, scoala ajutatoare de presa spunea ca au fost oamenii in fata casei de pensii a armatei sa ceara sa nu se taie pensiile in timp ce oamenii fusesera sa ceara sa li se dea banii opriti pentru contributii toti odata nu esalonat, desi nici oprirea nu a fost deodata dar asta e alta problema.

 2. Mulțumim Domnule Președinte pentru implicare!!!foarte bine ati punctat!atunci când ne-am angajat tocmai pentru aceste considerente am venit!!pentru că sistemul sincer cu asta a reușit să ne atragă(un salar bun o vârstă de pensionare și o pensie decentă) și pentru ele am făcut și facem sacrificii!!să vi să schimbi regulile in timpul jocului denota o totală iresponsabilitate si neseriozitate!

 3. Domnule Dorobanțu vă felicit pentru atitudinea și implicarea de care dați dovadă! Multumesc frumos pentru tot ceea ce văd că faceți. Toată stima!

 4. Felicitări domnule președinte și îmi pare rău că d-na Șincai nu v -a lăsat ultimul cuvânt,eram curios să aflu încheierea din partea dumneavoastră nu a cameleonului de Ialomițeanu.

 5. Domnule presedinte,

  Se vor mai scoate posturi in viitorul apropiat de sef sectie sau TCO?

   1. Anul sunt convins ca se vor scoate, ma refeream daca aveati informatii ca s-ar scoate in viitorul apropiat?

 6. Sunt coleg cu voi dar sa știți ca o mare vina o au și conducerile penitenciarelor care ii lase sa își facă așa-zisul ,,castig’’ prin care își măresc pensia foarte mult!!!le lasa inclusiv ore in plata doar lor!!!si mai sunt încadrați și cu coeficient mare și lucra pe alte funcții pe la birouri și pe unde este mai ușor!deci nu este corectitudine

 7. Domnule presedinte,sa inteleg din cele vehiculate in presa ca termenul punerii in aplicare a legii pensiilor speciale s-a mai modifcat? Deja apare undeva in iunie?

  1. Decide Parlamentul. Speram sa fie cât mai târziu sau niciodată. Voi avea niște discuții cu parlamentarii puterii și opoziției și va informez ulterior.

 8. Mare dreptate are domnul ion și eu am lucrat in 5 penitenciare din vestul țării și parca ai fi in vestul sălbatic 😂nu se respecta funcțiile și își umfla salariile cu știință șefilor și toți știu și nimeni nu face nimic deși s-ar putea verifica foarte ușor 🙈asta e Romanica și mentalitate

    1. Sunt partenerii noștri in continuare. Suferim de băgare in seama?! Dacă se duce unul și vorbește pentru toți e suficient. Băgări in seama de pușcărie nu se găsesc in FSANP. Sa fim acolo doar de dragul pozelor?! Ce rezolva și negociază SNPPC se aplica și noua. Învățați sa lăsați orgoliile astea deoparte! In plus, e protestul lor. Ei l-au anunțat. FSANP se alătura in data de 24 Martie.

     1. Nu toti suntem pe grupurile mici ca sa primim informari, spuneti ne macar pe grupul mare de wapp!

Comments are closed.