Avansarea polițiștilor de penitenciare ”excepționali” este ”pe vine”.
ANP, penitenciar

Avansarea polițiștilor de penitenciare ”excepționali” este ”pe vine”.

Până pe data de 26 mai 2023, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) așteaptă caracterizările polițiștilor de penitenciare care au fost apreciaţi în ultimul an cu calificativul “excepţional” şi care au efectuat jumătate din stagiul minim în grad pentru a fi avansaţi în gradul profesional următor înaintea împlinirii stagiului minim. Cu ocazia zilei de 29 iunie, ziua Poliției Penitenciare, polițiștii ”excepționali” vor fi analizați în consiliul de condicere și unii dintre cei apreciați cu calificativul ”excepțional” vor fi avansați în gradul profesional.

11 thoughts on “Avansarea polițiștilor de penitenciare ”excepționali” este ”pe vine”.

  1. Dacă pe 01.09.2021 am fost avansat în grad de drept și anul acesta am primit excepțional, avansarea se va face la 01.12.2023? Mulțumesc!

    1. Da cu 1 .decembrie , că acum nu ai făcut stagiul minim in grad sa te facă cu 1 iulie(faci 2 ani in septembrie 2023-stagiul minim)

  2. E frustrant când ai fost evaluat cu excepțional și ai luat la cunoștință în luna februarie și afli ca ANP a decis amânarea pana în 1 decembrie ( atunci aveam deja 3 ani și 3 luni), mai frustrant este ca de fiecare data se întocmește o situație privind impactul financiar( 10-15 lei pe luna)
    Alții sunt evaluați cu excepțional după 4 luni de medical și recompensați financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *