Sindicatele din penitenciare cer prim-ministrului Marcel Ciolacu introducerea majorăii de 30% în ședinta CSAT convocat de președintele Klaus IOHANNIS
FSANP, penitenciar, sindicat

Sindicatele din penitenciare îi cer prim-ministrului Marcel Ciolacu prudență în angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale. Vom pune lacătul pe pușcării!

Sindicatele din penitenciare îi cer prim-ministrului Marcel Ciolacu prudență în angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale. Vom pune lacătul pe pușcării! Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Marcele, dacă treci liniile roșii, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!

Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Ai voștri fură, ai noștri plătesc!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) îi solicită prim-ministrului Marcel Ciolacu să facă cunoscut tuturor românilor modul de cheltuire a banilor publici care a condus la gaura din buget de aproximativ 43 de miliarde de lei. Măsurile de austeritate vehement trâmbițate de liderii  coaliției de guvernare sunt o consecință nemijlocită a cheltuirii haotice a banului public, într-o manieră ineficientă și ineficace. Firmele de partid căpușe și sinecurile politice, acei bugetari inutili, sunt adevărații bugetofagi, nu bugetarii utili (profesorii, medicii și polițiștii). Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Ai voștri fură, ai noștri plătesc!

Marcele, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!

Sindicatele din penitenciare îl acuză pe Marcel Ciolacu că, prin desființarea unor funcții și neplata muncii suplimentare în instituțiile publice, prim-ministrul României sacrifică imoral medicii, profesorii și polițiștii în avantajul bugetarilor inutili. În timp ce Nicolae Ciucă și liberalii se luptă pentru electoratul de dreapta, Marcel Ciolacu se erijează sinucigaș în capitalist sălbatic și trece liniile roșii ale doctrinei de stânga, scoțând din ideologia Partidului Social Democrat (PSD) filosofia muncii axată pe muncitor. Marcele, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!

Vom pune lacătul pe pușcării, domnule Ciolacu!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) îi solicită prim-ministrului Marcel CIolacu ca, înainte de angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale, să se așeze la masa negocierilor cu sindicatele și împreună să găsească o soluție fiabilă pentru asigurarea stabilității economice și sociale a României, altfel asumarea oarbă a unor măsuri sinucigașe va declanșa instabilitate socială și conflicte de muncă pe termen lung. Protestatarii care bat acum la ușile închise ale Guvernului, în scurt timp vor bloca instituțiile publice. Vom pune lacătul pe pușcării, domnule Ciolacu!

9 thoughts on “Sindicatele din penitenciare îi cer prim-ministrului Marcel Ciolacu prudență în angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale. Vom pune lacătul pe pușcării!

  1. Nimic nu e întâmplător:se urmărește cu premeditare ca toate instituțiile statului sa fie deprofesionalizate,sa fie lipsite de oameni devotați, capabili,onesti.Impredictibilitatea sistemelor, duce la plecări masive ale oamenilor experimentați,si înlocuirea lor cu personaje novice,naive.Asta se intampla de câțiva ani, iar acum pare a fi apogeul, deoarece însuși politicienii de vârf sunt sclavii sistemelor de ei create.Fel de fel de draft -uri, create si lucrate alambicat apar ,sa vada reacția. Sa vada daca “cadem după fenta “,sau mai pe românește daca punem botul.Uitati va, la însăși armata română care nu a reușit să vadă ceea ce ucrainienii ne spun de doua zile ,ca ar fi căzut drone pe teritoriul țării. Au trebuit să ajungă televiziunile acolo ,sa le găsească si armata. Totul e de rahat maro!
    Asa cum știm toți, faptul că DG ANP,este numit si sustinut politic,de ce nu e si dansul implicat în aceste negocieri referitoare la salarizare,la dispariția sau apariția de noi funcții, de ce e asa de “protejat”,atât de politic cat si de sindicate?El nu este decât un personaj care apără drepturile deținuților?Angajații din penitenciare sunt în subordinea sa!O idee ,un gând, nu apare si de la această instituție?Numai cand e vorba de pedpsiri sau reinstruiri încearcă să mimeze ceva.
    Cu stima,

  2. Norma de hrană, se pare că va suferi modificări, conform prevederilor art. XXXV, alin.2 (1), in sensul că va fi mult diminuată. ” Cheltuielile privind drepturile de hrană/indemnizația de hrană/norma de hrană indiferent de denumirea acesteia stabilite conform reglementărilor legale sau conform contractelor colective de muncă nu pot depăși anual contravaloarea a 4.000 lei/an/persoană actualizată cu indicele prețului de consum comunicat de Institutul Național de Statistică”.

    asta e parte din salariul nostru,…. cum sa o scada, IN STRADAAA

  3. Domnul Dorobantu va rugam sa apelati la presa pentru a face publice aceste evenimente.
    In conditiile actuale ar trebui sa nu mai facem atatea compromisuri.
    În data de 03.09.2023, în jurul orei 16,12, după terminarea programului de plimbare, pe holul secției un deținut l-a agresat fizic pe agentul supraveghetor care îl însoțea la camera de deținere lovindu-l cu un obiect contondent în zona feței. Agentul supraveghetor a suferit un traumatism sever la nivelul feței, pentru care a primit 16 zile de îngrijiri medicale.

    Incidentul este cu atat mai grav cu cât între cei doi nu au existat divergente anterior loviturii care sa puna in garda polițistul de penitenciare. Avand in vedere faptul ca detinutul se afla in tranzit, nu se cunoșteau aspecte privind istoricul medical (probleme psihice) sau istoricul disciplinar (multiplu sancționat disciplinar). Datorită numărului redus de personal in raport cu cresterea volumului de activități, detinutul era supravegheat de un singur agent. Conform standardelor de personal, in cadrul secției trebuiau sa fie planificați 4 agenti supraveghetori.

  4. Îl doare în bască pe Ciolacu de lacătul nostru pe pușcărie
    El își vede de nunta băiatului, cu lumea bună și mulți bani, că doar trebuie copilul aranjat și el săracul
    O casă, o masă și o mașină pentru început, ceva vacanțe pe la Saint Tropez, etc, că doar nu se va duce cu voucherul de vacanță la Eforie Sud ca cei din penitenciar
    https://recorder.ro/adio-arme-armata-romaniei-in-fata-celui-mai-mare-val-de-demisii/
    Urmăriți înregistrarea și decideți

Comments are closed.

Skip to content