Ceremonia de Jurământ a elevilor SNPAP Târgu Ocna, promoția 2023-2024. Cine a fost prezent. Discursul directorului general Dan HALCHIN.
ANP, FSANP, penitenciar, sindicat

Ceremonia de Jurământ a elevilor SNPAP Târgu Ocna, promoția 2023-2024. Cine a fost prezent. Discursul directorului general Dan HALCHIN.

Azi, 08.11.2023, ora 10:00, a avut loc ceremonia solemnă de depunere a jurământului de către elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare (SNPAP) „Constantin Brâncoveanu” din Târgu Ocna, unde viitorii polițiști de penitenciare au îmbrățișat solemn jurământul de credință față de țară, marcând astfel începutul unui drum nou, caracterizat de respectarea legilor fundamentale ale vieții militare.

Directorul Vasile SCUTARU, gazda unui centru școlar de top

Oficiile de gazdă au fost făcute de către comisar șef de poliție penitenciară- Vasile SCUTARU, directorul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna, care a demonstrat încă o dată că școala de pregătire a agenților de penitenciare se poziționează în topul centrelor de pregătire a cursanților instituțiilor de forță ale României.

Politicieni, directori și sindicate alături de elevi și părinți

La ceremonialul de depunere a jurământului de credință față de patrie al elevilor Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna, au participat: secretarul general al Ministerului Justiției,  Ion Claudiu TEODORESCU, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor din România, comisar șef de poliție penitenciară dr. Dan HALCHIN,  directori de unități penitenciare din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, reprezentanți ai  instituțiilor din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională,  reprezentanți ai  sindicatelor din sistemul penitenciar,  prefectul județului Bacău, Lucian BOGDĂNEL și autorități publice locale.

ANP-ul Republicii Moldova a fost prezent

Republica Moldova, reprezentată de comisarul șef de justiție Anatolie FALCA, director al Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova, însoțit de comisar principal de justiție Iuliana STRUNGA, șef al Direcției Resurse Umane, a fost alături de România, la festivitatea de la SNPAP Tg. Ocna.

Discursul directorului general al ANP

 

Skip to content