Educatorii și psihologii din Penitenciarul Deva reeducă deținuții pe holurile secției, pe genunchi. Sălile de clasă și cabinetele de asistență psiho-socială transformate în camere de cazare.
sindicat

Afiliere | Sindicatul Polițiștilor de Penitenciare Deva

Săpătămâna trecută Sindicatul Polițiștilor de Penitenciare Deva – președinte Mugurel Staicu, proaspăt înființat în penitenciarul cu același nume, s-a afiliat la Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor. 

Bun venit în familia FSANP și succes în activitatea sindicală! Pentru cei interesați, AICI date de contact și AICI formulare de înscriere. Potrivit Statutului, sindicatul este organizaţia fără caracter politic a politiștilor de penitenciare şi a personalului contractual din cadrul Penitenciarului Deva.

Sindicatul s-a constituit în scopul apărării drepturilor prevăzute în legislaţia naţională, în pactele, tratatele şi convenţiile internaţionale la care România este parte precum şi în contractele colective de muncă şi promovării intereselor profesionale, economice, sociale, culturale şi sportive ale membrilor săi.

În context

https://www.fsanp.com//2019/09/16/un-nou-proces-castigat-de-sindicat-la-penitenciarul-constanta-poarta-alba/

https://www.fsanp.com//2019/07/24/afiliere-sindicatul-dreptatea-din-penitenciarul-spital-jilava/

https://www.fsanp.com//sindicate/

3 thoughts on “Afiliere | Sindicatul Polițiștilor de Penitenciare Deva

Comments are closed.

Skip to content