ANP Consiliu de conducere pentru discutare posturilor vacante care vor scoase la concurs
penitenciar

ANP Consiliu de conducere pentru discutare posturilor vacante care vor scoase la concurs

ANP ne transimite situaţiile centralizatoare referitoare la posturile vacante ce constituie suport pentru şedinţa din data de azi 18.02.2020, ora 15.00 la care ne invită să participăm.

Concret, urmează a fi discutate:

  • situaţia centralizată cu posturile propuse de unităţile penitenciare în vederea scoaterii la concurs;
  • situaţia posturilor vacante de conducere din sectorul economico-administrativ, operativ şi medical;
  • situaţia posturilor vacante de execuţie din economico-administrativ, operativ şi medical.
Consiliu de conducere posturi in vederea scoaterii la concurs
Consiliu de conducere posturi in vederea scoaterii la concurs
  1. Situatie functii de conducere vacante
  2. Situatie functii vacante executie
  3. Centralizare propuneri posturi pentru concurs

Notă. Documentele sunt în format .xls, cu file pentru fiecare sector de activitate.

În context

https://www.fsanp.com//2020/02/11/proiect-regulament-pentru-organizarea-si-desfasurarea-concursurilor-pentru-posturile-vacante/

https://www.fsanp.com//2020/01/29/anp-pregatiri-pentru-concursurile-de-ocupare-a-functiilor-vacante/

https://www.fsanp.com//2020/01/15/proiectul-care-deblocheaza-concursurile-pentru-posturile-vacante-din-penitenciare-pe-circuitul-de-avizare/

49 thoughts on “ANP Consiliu de conducere pentru discutare posturilor vacante care vor scoase la concurs

  1. Domnule Dumitrașcu, ne puteți spune estimativ când se vor scoate aceste posturi? Mulțumesc

    1. Dar mutarile? Astept de 1 an . Dacă primesc nu ,mai stau un an? In ritmul asta fac 10 ani încercând să ma transfer acasa si alții se transfera dupa 1 an ca au pile la anp

  2. Buna ziua! Pana la urma funcțiile de conducere sef se secție si sef de tura cand se vor scoate la concurs, martie -aprilie sau la vara? Multumesc!

    1. Teoretic din martie pot fi scoase la concurs. Practic, insa, depinde de cand si cum avem OMJ-ul.

  3. În legătură cu tematica și bibliografia?Tot atunci vor fi afișate?sau ne putem orienta spre cele din anii trecuți?

  4. D-le Dumitrascu,
    Posturile de ofiter vor fi scoase tot din sursa externa? Nici acum nu se va da sansa celor din sistem intai,cum e de altfel si la politie si peste tot??
    Va fi in continuare coditia de minim 3 ani pt a candida?
    Multumesc,asteptam raspunsul dvs!

    1. Pentru posturile de profil (siguranta detinerii si regim penitenciar) se va incepe cu sursa interna. Pentru posturile de specialitate (economic, medical) se va incepe cu sursa externa, dar vor putea participa si din sursa interna. Conditiile vor fi celele stabilite in lege pentru fiecare nivel al unei functii (3, 5, 7 ani vechime). Puteti verifica in L145/2019 in functie de ce va intereseaza exact.

      1. Va fi grila pana la urma examenul cum se aude?
        Ne aliniem la normalitate ca si celelalte structuri?
        Multumesc pt informatii d-le presedinte!

  5. Buna seara,
    Domnule Dumitrascu va deranjez si eu cu o intrebare,putin off topic.
    Ma contrazic cu un coleg din MAI pe subiectul grupei 2 de munca,stiu ca la noi nu face obiectul(cred ca doar cei din MJ au asa) insa nu e modificat de anul trecut ca la fiecare an sa primesti 4 luni si nu 3 cum era inainte?
    Aveti cunostinte in acest sens?

    Legea 263/2010 modificata
    Articolul 18
    Pentru perioadele ulterioare datei de 1 aprilie 2001 care reprezintă, conform legii, stagiu de cotizare realizat în condiții deosebite sau în condiții speciale se acordă perioade suplimentare la vechimea în muncă, care constituie stagii de cotizare în condiții normale, după cum urmează:
    a) 4 luni pentru fiecare an lucrat în condiții deosebite de muncă;
    (la 17-11-2019, Litera a) din Articolul 18 , Capitolul I a fost modificată de Punctul 1, ARTICOLUL UNIC din LEGEA nr. 215 din 14 noiembrie 2019, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 921 din 14 noiembrie 2019 )
    b) 6 luni pentru fiecare an lucrat în condiții speciale de muncă.
    (la 01-01-2018, Articolul 18 din Capitolul I a fost modificat de Punctul 28, Articolul I din ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 103 din 14 decembrie 2017, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 1010 din 20 decembrie 2017 )

        1. Nu stiu exact. N-as vrea sa gresesc. Ar trebui intrebat cineva din RU. Din cate stiu politistii de penitenciare au grupa I.

          1. Din cate stiu eu toti politistii de penitenciare au grupa I. Dar, repet, n-as vrea sa gresesc. Ar trebui confirmat cu cineva de meserie.

  6. Bună seara, astăzi a avut o evadare de la CR. Tg. Ocna. După de a vorbit doamna director Matei cu deținutul, acesta a evadat. Oare, era necesar sa vina o baba de la Iași și sa avem o evadare. Nici sărăntocul de Ghetu nu e departe, se spune ca el primește spaga de la deținut.

    1. “o baba de la Iasi” dar baba ce-o privesti nu e om de rand, e ciuma puscariei de langa Tisesti.
      Habar nu are sa discute cu minorii, le da foc din doua cuvinte, nu cunoaste legea,ii minte, ii ameninta si pleaca repede iar dupa aceea ne chinuim sa calmam hotul.

      1. Stimabili colegi ai C.E Tg.Ocna !
        Concluzionând toate rabufnitile noastre, pot spune ca îmi este rusine de ceea ce se intampla la noi, îmi e rusine de aceasta Dna pentru ghinionul dânsei de a ne fi manager.
        In decursul anilor nici un manager nu v -a mulțumit… pe toți i-am scris pe toate blogurile și i-am mânjit … oare problema nu cumva este și la noi, nu ne putem adapta la reguli, nu ne place sa punem osul la treaba , nu ne asumam, nu avem simt civic, nu putem fi buni colegi și nu in ultimul rând numai putem fi oameni unii cu altii!
        Ne dorim top dar, vrem ca dir sa facă tot și sa tragă ponoasele noastre.
        Nimeni nu e perfect dar, nici noi nu suntem Perfecțiune întruchipată!
        PS : avem nevoie de șefi de sectoare responsabili, care sa numai arunce cu piatra, care sa știe sa își valorizeze personalul și sa îl susțină, nu sa se eschiveze in diverse explicații și sa fuga de răspundere și care sa fie corecți, demni și sa învețe ce este onoarea… dacă tot susținem ca suntem speciali !
        Și sa nu uitam ca tot circul acesta poate avea repecursiuni in întreg sistemul
        Succes și meditație cu folos!
        Al vostru camarad

  7. La pensionarile pe legea 223 din 2015 nu se acorda 4 luni la an pentru conditii deosebite ci doar 3 luni pentru ca 223 nu a fost modificata in acest sens.

  8. Buna seara, s au afișat numărul de locuri scoase pentru fiecare penitenciar in parte?
    Este posibil ca tematica sa fie cea din anii trecuți ?
    De la data oficială pentru scoaterea locurilor din sursa externa (agent operativ) la cât timp este dat examenul (aproximativ) ?
    Mulțumesc anticipat!!!

    1. 1. Nu. Doar documentele afisate. 2. E foarte posibil cu ceva actualizari acolo unde legislatia s-a schimbat. 3. Aprox 2 luni.

  9. Buna ziua, la examen … răspunsurile întrebărilor trebuiesc scrie sa in lege ? cuvânt cu cuvânt ?
    Este posibil ca examenul sa fie grila ?

  10. Pentru ce funcții s ar putea da proba de lb engleza? Ma gândesc ca pentru șef secție, spre exemplu… Nu e o proba relevanta… Multumesc

    1. Uitati-va la anunturile mai vechi de pe anp.gov.ro si vedeti acolo exact ce probe sunt si ce bibliografie/tematica este.

  11. Buna ziua!Solicit si eu un raspuns,daca se poate.
    care sunt condiţiile minime pentru vechime ? menţionez ca am un an vechime în domeniul juridic

  12. Bună … puteți să îmi spune-ți ce condiții trebuie să îndeplinească un candidat la un post de agent operativ ?( vârstă , studii ,etc )

    1. Conditiile vor fi in anuntul de concurs. Orientativ puteti gasi pe anp.gov.ro la sectiunea cariera exemple in functie de ce va intereseaza.

  13. Ce trebuie să conțină dosarul pt înscriere la concursul de ocupare a postului de agent operativ ?

    1. Documentele necesare vor fi indicate in anuntul de concurs. Orientativ puteti gasi pe anp.gov.ro la sectiunea cariera exemple in functie de ce va intereseaza.

Comments are closed.

Skip to content