FSANP, solicitări privind programul de lucru și protecția personalului din penitenciare
sindicat

FSANP, solicitări privind programul de lucru și protecția personalului din penitenciare

Zilele trecute am transmis o serie de propuneri legate de programul de lucru atipic dispus de ANP ca măsură temporară în contextul coronavirus. Idea unui schimb de rezervă și-a dovedit deja utilitatea în câteva unități, sunt însă de făcut reglaje.

Adresa FSANP – Program de lucru atipic – 04.2020 by FS ANP on Scribd

 

În context

https://www.fsanp.com//2020/04/09/anp-cu-bata-n-balta-comunicarii-publice/

https://www.fsanp.com//2020/04/08/anp-materiale-de-protectie-pentru-personalul-din-penitenciare/

https://www.fsanp.com//2020/04/05/anp-precizari-in-legatura-cu-aplicarea-deciziei-iccj-51-2019/

13 thoughts on “FSANP, solicitări privind programul de lucru și protecția personalului din penitenciare

  1. După starea de urgenta se revine la normal în ceea ce privește pensionarea de drept?

  2. Domnule presedinte,
    Ar fi bine sa ne ocupam sa fim si noi alaturi de MAI,MAPN SI MS in exceptiile de somaj tehnic,nu ca o sa fim nevoiti sa intram noi in aceasta procedura ca stim cu totii ca nu este posibil,insa sa le amintim autoritatilor ca in afara de cei mentionati mereu de ei,sunt si politistii de penitenciare din MJ,credeti-ma ca ne va ajuta aceasta asociere in masurile ce vor urma,asa cum si au amintit de noi la interzicerea pensionarii si a celorlalte drepturi,sa nu fim uitati nici acum.
    Ce parere aveti?

    1. Am aceeasi parere. Asa cum am fost pana acum in toate masurile legate de pandemie in categoria susamintita, asa vom fi si de acum inainte.

      1. Contam pe dvs in a depune toate eforturile necesare pt a se intampla cele mentionate asa cum ati facut o de fiecare data.
        Cu respect!

  3. Ce informații aveți despre situația de la spitalul Dej?
    Înțeleg de la TV ca ar fi un medic infectat cu Covid???

    1. Aceleasi informatii care s-au facut publice. Pe scurt, s-a constatat 1 caz (forma usoara-medie), tot personalul si detinutii vor fi testati. E vorba de 1 medic care a lucrat 1 tura de garda intr-o sambata (venise din co) in care a vazut 3 detinuti echipat cu mijloace de protectie. Si directorul penitenciarului si ANP ne-au informat imediat ce au constatat si au dispus masurile necesare in acest context.

  4. Program de “8 ore” : vii la 06.30 si cum nu lucreaza alte institutii de la ora aia ci de la 8….. pana la 13.30…….apoi cei de “dupa amiaza” de la 16 cand inchid alte firme si institutii pana la 20 iar e bine.Separarea …….

Comments are closed.

Skip to content