ANP despre asistența psihologică pentru personalul din penitenciare
ANP

ANP despre asistența psihologică pentru personalul din penitenciare

ANP continuă să pregătească documente informative pentru asistența personalului din penitenciare. Poate n-ar strica și ceva mai multă practică în sensul ăsta.

Recomandari ANP asistenta psihologica pentru angajatii din penitenciare by FS ANP on Scribd

ANP solicită distribuirea către personalul unității a documentelor cu pricina, precum și de informare a angajaților din unitățile penitenciare cu privire la posibilitatea de a accesa materialele informative la adresele:

  • anp.gov.ro secțiunea COVID-19 – subsecțiunea Informaţii utile pentru personalul ANP/Recomandări psihologice;
  • http://news.anp.ro secţiunea COVID-19 – subsecţiunea Recomandări psihologice.

Pentru informaţii suplimentare privind acordarea asistenței psihologice ANP vă recomandă să contactaţi Serviciul Psihologia Personalului, telefon 021/420.17.66, fax 021/420.17.90, spsp@anp.ro.

În context

https://www.fsanp.com//2020/04/11/anp-formare-profesionala-in-regim-de-telemunca-pentru-schimbul-5-din-penitenciare/

https://www.fsanp.com//2020/04/10/fsanp-solicitari-privind-programul-de-lucru-si-protectia-personalului-din-penitenciare/

https://www.fsanp.com//2020/04/08/anp-materiale-de-protectie-pentru-personalul-din-penitenciare/

19 thoughts on “ANP despre asistența psihologică pentru personalul din penitenciare

  1. Buna ziua.in zilele astea de criza si panică totală aportul psihologilor este absolut necesar,dar trebuie să fim realiști ca in sistemul penitenciar,beneficiari pot fi în Cel mai bun caz deținuții,pentru ca sunt f multe unități care nu au angajat specializat în problemele angajatilor.cu toate astea eu cred ca ANP are la indemana mai multe “arme”,si ma refer aici implementarea social-media si in randul angajatilor,în deosebi celor de la schimburi, care derulam in zilele astea un program infernal,gandit parcă sa ne extermine ,sa ne dea “maxim la ficat”)))).nu stiu cate unitati pnt au dus la îndeplinire o decizie a Directorului General ANP,privind accesul cu telefon mobil în sectorul administrativ, introducând acolo si agentii din posturile de paza!!!In vremuri de excepție trebuiesc luate măsuri de excepție!propun si pt cei din supraveghere ,nu cred ca ar fi vreun capat de tara montarea unor tv în birourile acestora.
    P.s.in 2020 si in contextul actual nu mi se pare absurd.multumesc

    1. Apoi TV îl instalezi dar când la o camera de deținere se strica, o sa vina sa ți l rechizitioneze :)))).

      1. Eeee,nicăieri,…..mai pe tot globul…)))atât doar, bănuiesc că în alte sisteme solare se sta mai bine))

  2. Parerea mea, desi traim o vreme in care parerile personale nu prea au valoare de intrebuintare, este ca ar fi benefica o alta abordare in relatia cu personalul din penitenciare a celor din managementul MJ si ANP. Coboara, domnule ministru, scara catre angajatii ANP, coboara, nea Firi, printre cei ce au spaime de zi si, mai ales, de noapte, despre viitorul lor. Semneaza, domnule ministru, de acasa, de oriunde, ordinele acelea cerute de lege, prevazute in Statut. Vedeti cat mai repede cum sta treaba cu salariul functiei de baza, acordati drepturile peste care nu v-ati aplecat pana acum, urati sanatate tuturor, un Paste fericit in tristetea noastra, acolo, spuneti-ne ca frica nu este apanajul oamenilor luptatori, acordati un minim sprijin moral celor care vor pierde pe cei dragi in acest razboi perfid. Si viata va va multumi, nea Firi, poate cu un zambet, poate cu un grad de chestor, pentru ca nimeni nu este nemuritor dar nici nu meritam sa sfarsim asa, in incremenire, cuprinsi de deznadejde si tristete. Acolo unde este cazul, desigur. Daca nu este cazul, stati acasa, spalati-va pe maini, puneti-va masca si…la lupta, vitejii mei! Sfarsitul nu-i aici.

  3. Sincer, sunt cam degeaba in penitenciar. Niste broșuri sau alte materiale informative puteau fi trimise și la psihologii SPsP…. Asta e…e bine că mănâncă și ei o pâine

  4. Cea mai bună asistență psihologică pentru personalul ANP este aplicarea de către compartimentele specifice a Deciziei ICCJ 51/2019 , asa cum celelalte state europene a sprijinit cetățenii lor , asa cum chiar domnul Johannis i a motivat psihologic pe medici cu 2500 lei la salariu , asa și ANP ne poate acorda cea mai bună asistență psihologică prin aplicarea Deciziei ICCJ 51/2019 , nu i asa dragi colegi și domn președinte Dumitrașcu?

    1. Nu stiu ce sa zic. Cred ca e mai curand un act de dreptate decat unul de motivare.

  5. Decât teoria asta cu asistență psihologică a personalului din ANP, mai bine sa se puna in practică Decizia ICCJ 51/2019 , ca asa cum țările din europa își sprijină cetățenii prin ajutoare sociale, cum chiar președintele țării noastre ii motivează pe cei din sectorul medical cu 2500 lei pe luna , asa ar trebuii și ANP sa ne motiveze practic prin aplicarea Deciziei ICCJ 51/2019 și face mai mult decât toată asistența psihologică, nu i asa dragi colegi???

  6. În lunile iulie și august,nu mai beneficiem de c.o.? Mergem la nesfârșit cu programul ăsta? Fără libere și concedii?

    1. Domnule Dumitrascu, va rugam sa va opuneți acestui program, nu este cum Spune-ți, nu se pot acorda concedii, conducerea ivoca faptul ca nu sunt oamenii pentru a acorda concedii pentru ca a fost constituit cel de-al cincilea schimb

      1. Am transmis deja ANP observatiile noastre. Si v-am raspuns deja la intrebari. Nu e cazul sa repetati la fiecare articol. Am inteles deja ca nu sunteti multumit de acest program.

  7. Programul acesta este valabil numai pe timpul stării de urgenta sau o sa fie continuu?

    1. Pe perioada starii de urgenta, pentru a asigura cel putin 1 schimb de rezerva in caz ca e nevoie sa fie inlocuit cel in serviciu.

  8. Exista, cel putin la nivelul ANP, si un stoc de masti ffp3, pentru penitenciarele unde ar trebui sa fie utilizat acest ,, schimb de rezerva” ?

    1. Stocurile de rezerva sunt la nivel de penitenciar. Ar fi extrem de putin util daca ar fi tinute la ANP.

Comments are closed.

Skip to content