ANP reamintește că folosirea echipamentele de protecție în penitenciare este obligatorie
ANP

ANP reamintește că folosirea echipamentelor de protecție în penitenciare este obligatorie

ANP reamintește colegilor că echipamentele de protecție trebuie purtate pentru a-și îndeplini rolul. Se pare că, pe de-o parte, ne plângem că nu le avem pe de alta, când le avem, pe unii dintre noi ne încurcă.

Adresa ANP continuarea masu… by FS ANP on Scribd

Reamintim faptul că, polițiștii de penitenciare trebuie să poarte echipamente de protecţie respiratorie (masca chirurgicală sau masca FFP2/FFP3), precum și mănuși de unică utilizare (după caz) pe întreaga durată a programului de lucru.

Utilizarea echipamentelor de protecție respiratorie este obligatorie începând de la accesul în unitate, indiferent de natura activității prestate și de locul de muncă. (Sursa: 26852/DSM/28.04.2020)

În context

https://www.fsanp.com//2020/04/29/anp-supraveghere-video-pentru-detinutii-internati-in-spitale-civile/

https://www.fsanp.com//2020/04/28/anp-analiza-privind-urgentele-in-ocuparea-posturilor-vacante/

https://www.fsanp.com//2020/04/27/anp-masuri-privind-protejarea-personalului-la-penitenciarul-spital-bucuresti-rahova/

2 thoughts on “ANP reamintește că folosirea echipamentelor de protecție în penitenciare este obligatorie

  1. Ne reaminteste nimic de zis dar cand ti se da o masca de unica folosinta care spune clar ca mai mult de 15 minute maxim.30 minute nu poate fi purtata …ptr ca se umezeste …ce sa mai spunem ca mastile cele bune nici nu le vedem….despre ce vb ….Nu stiti realitatea … ..Cum te duci la toaleta cu manușile in mâini …evident ca nu …le dai jos …Va intreb eu credeti ca le mai puteti pune inapoi pe mâini odata scoase …va spun eu Nu …ptr ca se rup …dar asta e ne reaminteste ANP….

Comments are closed.

Skip to content